Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Trelokambero new: Το ροζ φλαμίνγκο… της δημοκρατίας


Το καλοκαιράκι φέτος θέλει ροζ φλαμίνγκος για...
να είναι απολαυστικό και γι’ αυτό το κράτος φροντίζει να το αποκτήσουμε όλοι μας άμεσα, μιας και με αυτό θα βγούμε στις λαϊκές αγορές.

Γιορτή της Δημοκρατίας χθες και όλοι ήταν μες τη τρελή χαρά, μιας και αυτοί, με μας τους αχαΐρευτους που τους χειροκροτάμε… τον έχουν δέσει το γαϊδαρό τους για τα καλά!

Κι αν κάποτε έκαναν την επανάσταση οι φοιτητές κατά πως λένε τα βιβλία, ας την κάνουν τώρα οι δικαστές, αν θέλουν να λένε ότι δεν υποτάσσονται στην εξουσία και ότι η Δικαιοσύνη είναι και παραμένει ανεξάρτητη Αρχή…

Τώρα λέει ανακάλυψαν στο υπουργείο Εργασίας την τεράστια ακίνητη περιουσία που έχουν τα ταμεία και πως το 46% των κτηρίων, είναι ανεκμετάλλευτα… Τουλάχιστον το παραδέχτηκαν! Το τι θα κάνουν και αν, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και σίγουρα όχι εκείνου που έστελνε γυμνές φωτογραφίες του σε 14χρονο!!!

Το βαπόρι από την Περσία που πιάστηκε στην Κορινθία, αποτελεί πια παρελθόν, μιας και το δρομολόγιο τώρα γίνεται από Βουλγαρία με τόνους από μπόμπες ποτά… που είχαν προορισμό τα ελληνικά νησιά και στην Αθήνας τα μαγαζάκια που είναι μες τη γκλαμουριά!

Ε, εσύ… πάρε το φλαμίνγκο σου και τράβα σε άλλη παραλία, γιατί εδώ θα χτιστεί της ΑΕΚ η «Αγιά Σοφιά»


 Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως