Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Εξαφανίστε τις μύγες από γύρω σας τώρα!!!


Το καλοκαίρι, μαζί με όλα τα εκνευριστικά πράγματα...
που εμφανίζονται, έρχονται και οι μύγες στη ζωή σας, για να την κάνουν ακόμα πιο ανυπόφορη.
Ειδικά όταν το σπίτι γεμίζει από αυτά τα εκνευριστικά έντομα, κανείς δε μπορεί να ησυχάσει, αφού πέρα από τον ήχο που κάνουν κάθονται όλη των ώρα πάνω στο σώμα.
Όσο για την αντιμετώπιση τους, υπάρχει η κλασσική μυγοσκοτώστρα, η οποία όμως δεν κάνει και τόσο τρομερή δουλειά, αλλά και η ηλεκτρική που τα πάει κάπως καλύτερα. Και τα δύο όμως αυτά αντικείμενα, σκοτώνουν όποια πετύχουν εκείνη την ώρα, αφήνοντας τις υπόλοιπες μύγες να κόβουν βόλτες στο χώρο.
Τώρα όμως, ήρθε η στιγμή να μάθετε ποιος είναι ο πιο γρήγορος, εύκολος, αποτελεσματικός και φυσικός τρόπος να ξεφορτωθείτε αυτά τα απαίσια έντομα μια για πάντα. 
Δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία, ούτε να αναμιχθείτε με χημικές επικίνδυνες ουσίες. 
Διαβάστε τη μαγική συνταγή παρακάτω.
Υλικά:
Μια χάρτινη σακούλα
Ψαλίδι
Έναν διακορευτή
Σπάγκο
1/4 του φλιτζανιού ζάχαρη
1/4 του φλιτζανιού μέλι ή σιρόπι καλαμποκιού
2 κουταλιές της σούπας νερό
Κατασκευή της παγίδας:
Με το ψαλίδα κόβετε σε λωρίδες τη σακούλα και κάνετε τρύπες σε αυτές με το διακορευτή, από τις οποίες περνάτε το σπάγκο για να τις κρεμάσετε. 
Στη συνέχεια, παρασκευάζετε την κολλώδη ουσία που θα λειτουργήσει σαν δόλωμα για τις μύγες, αναμιγνύοντας τη ζάχαρη με το μέλι ή το σιρόπι καλαμποκιού και το νερό, μέσα σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά. Ανακατεύετε μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί και το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
Έπειτα βουτάτε την κάθε λωρίδα σε αυτό, ώστε να καλυφθούν και οι δυο πλευρές της και τις κρεμάτε όλες κάπου μέχρι να στεγνώσουν. Μη ξεχάσετε να βάλετε κάτι απορροφητικό από κάτω για να μη λερώσετε.
Μόλις οι ταινίες στεγνώσουν, τις κρεμάτε όπου θεωρείται ότι κυκλοφορούν οι μύγες για να τις παγιδεύσουν και να γλυτώσετε από την απίστευτα εκνευριστική παρουσία τους.

Σε περίπτωση που οι ταινίες ξεραθούν εντελώς, μπορείτε να τις ανανεώσετε βουτώντας τες σε ζαχαρόνερο και μάλιστα έτσι θα γίνουν ακόμα πιο αποτελεσματικές… (e-radio.gr)