Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Της αναβολής το πάρτυ, γίνεται στην Χαλκίδα…


Η Χαλκίδα αποτελεί ένα από τους καλύτερους...
πολιτιστικούς τόπους, θεατρικές παραστάσεις, τραγουδιστές, καλλιτέχνες την επισκέπτονται κάθε χρόνο, το φετινό όμως δεν έχει ξαναγίνει.
Ο δήμος Χαλκίδας έχει βάλει την μία θεατρική παράσταση πίσω από την άλλη χωρίς να μπορεί να υπολογίσει ότι καμία από αυτές δεν δουλεύει, με αποτέλεσμα ο κάθε θεατρικός επιχειρηματίας να ακυρώνει στο παρα πέντε. Λίγο τα υπέροχα ποσά που ζητάει ο δήμος σαν ενοίκιο λίγο ότι ο κόσμος της Χαλκίδας μέσα σε 2 μήνες είναι αδύνατον να δεί 20-30 θεατρικές παραστάσεις  και ξαφνικά προκύπτει όλοι να έχουν τεχνικό πρόβλημα.
Μούδιασμα προκάλεσε πριν λίγους μήνες η εμφάνιση του γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Πάριο στους υπόλοιπους θεατρικούς επιχειρηματίες αφού όλοι ξέρανε ότι κανείς τους δεν θα δουλέψει με αποτέλεσμα να ακυρώνουν ο ένας μετά τον άλλο.

Σήμερα έγινε γνωστό πως η συναυλία με το Γιάννη Πάριο, που επρόκειτο να γίνει τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, στο DALUZ, αναβάλλεται, λόγω τεχνικών προβλημάτων και όχι γιατί δεν συγκέντρωσε το απαραίτητο χρηματικό ποσό που ζήτησε ο γνωστός τραγουδιστής… (pikosapikos.gr)