Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Τα άφησε όλα πίσω: Η νέα ζωή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο…


Σε μια περίοδο που οι τηλεοπτικές προτάσεις...
 έπεφταν βροχή, η Σοφία Αλιμπέρτη αποφάσισε να εγκαταλείψει τα φώτα της εγχώριας showbiz και να βρεθεί εκτός πλατό. Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της από την ηλικία των 10 ετών, πρωταγωνιστώντας στις βιντεοταινίες του '80, πριν λίγα χρόνια θέλησε να απομακρυνθεί από τους τηλεοπτικούς προβολείς.
Η Σοφία το 2013 γύρισε νέα σελίδα στη ζωή της, μοιράζοντας τον χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και στην Πάρο. Το κυκλαδίτικο  νησί όμως δεν αποτελεί μόνο καταφύγιο για εκείνη, αντίθετα πλέον δραστηριοποιείται επιχειρηματικά εκεί.
Εκτός από το ότι ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού, έχοντας ενεργό ρόλο στις συναυλίες και στις θεατρικές παραστάσεις που λαμβάνουν  χώρα έχει μετατραπεί και σε μια άψογη επιχειρηματία.
Συγκεκριμένα, επένδυσε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, σε ένα art café στη Ναούσα, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και αποτελεί πόλο έλξης. «Έχει αφοσιωθεί για τα καλά σε αυτό και δεν είναι τυχαίο πως το αποκαλεί το τρίτο της παιδί», αποκαλύπτει άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον στο Χάι.
Όσοι ξέρουν την Σοφία αναφέρουν πως επιβλέπει τα πάντα γύρω από το μαγαζί, το οποίο διακόσμησε με βάση το προσωπικό της γούστο, αφού θέλει όλα να πηγαίνουν στην εντέλεια. Η υποκριτική, αλλά και η παρουσίαση εκπομπών, όχι μόνο δεν της λείπουν, αλλά θεωρεί πως η συγκεκριμένη φάση, αυτό είναι κάτι που την αντιπροσωπεύει πολύ περισσότερο.

«Ήθελε να αποχωρήσει όσο ήταν στην κορυφή και όχι όταν την βαρεθεί το κοινό»… (gossip-tv.gr)