Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Ο πρώτος διάσημος που θα συμμετέχει στο Nomads του Antenna!!!


Τα χέρια με τον πρώτο διάσημο παίκτη...
του Nomads έδωσαν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, που φαίνεται πως προχωρούν με γοργούς ρυθμούς τις προετοιμασίες για το νέο ριάλιτι επιβίωσης.
Σύμφωνα με πληροφορία που μετέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης το LaBiri Biri, ο πρώτος που «έκλεισε» είναι ο Διονύσης Αλέρτας, ενώ έχει γίνει συζήτηση και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Το People επικοινώνησε με τον γνωστό chef patissier o οποίος επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στο Nomads, ωστόσο, δεν ήταν σε θέση να πει περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι καθώς, όπως επεσήμανε, «είναι ακόμα πολύ φρέσκο όλο αυτό».

Στο Nomads, που θεωρείται από πολλούς ως αντίπαλο δέος του Survivor, παίρνουν μέρος τρεις ομάδες: οι Διάσημοι, οι οποίοι διαβιώνουν σχετικά πιο άνετα, οι παίκτες ριάλιτι, που κατοικούν σε φτωχικά χωριά και οι «κοινοί θνητοί» οι οποίοι ζουν στη ζούγκλα ή στην έρημο (ανάλογα με την τοποθεσία στην οποία θα γίνουν τα γυρίσματα). Εκτός από την «μάχη» της επιβίωσης, οι ομάδες έρχονται αντιμέτωπες με αγωνίσματα και αυτή που χάνει αναγκάζεται να ζει στις συνθήκες των άλλων δύο… (e-radio.gr)