Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Clear Coffee: Ενέργεια, χωρίς λεκέδες στα δόντια!!!


Είστε λάτρης του καφέ; Το αγαπημένο σας πρόσωπο παραπονιέται...
για τους λεκέδες που αφήνει στα δόντια σας (ενώ εκείνο, όταν χαμογελάτε, θέλει να βλέπει μια ζώνη μαργαριτάρια);
Ε, η λύση είναι πλέον στα πόδια μας.
Βεβαίως, προς το παρόν, η λύση είναι στο Λονδίνο (και σε λίγο εμφανίζεται στον Καναδά). Αλλά, αργά ή γρήγορα θα έρθει κι εδώ.
Λέγεται «Clr Cff» (Clear Coffee). Έχει την όψη νερού, αλλά είναι καφές. Είναι εμφιαλωμένος, πίνεται κρύος ή σε κοκτέιλ. Οι φιάλες είναι μεγάλες, μπορούν να κρατήσουν μια ολόκληρη μέρα. Η γεύση είναι δυνατή. Ικανοποιεί τους καφεπότες (προσοχή, τους καφεπότες όχι τους θεριακλήδες), όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Την εταιρεία CLR CFF ίδρυσε ο Σλοβάκος David Nagy και ο αδελφός του ο Adam, όταν ζούσαν στο Λονδίνο. Ο «Διάφανος Καφές» παρασκευάζεται από κόκκους ποικιλίας Arabica και νερό, με μυστικές μεθόδους «που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά» (όπως εξηγούν οι εφευρέτες). Όχι χημικά πρόσθετα, όχι γλυκαντικές ουσίες, όχι γεύσεις (τύπου φουντούκι, βανίλια και συναφή).
Οι αδελφοί Nagy εξήγησαν στην «The Evening Standard» ότι «ήμασταν γεροί καφεπότες. Όπως πολλοί άλλοι, παλεύαμε με τους λεκέδες στα δόντια που δημιουργούσε ο καφές. Δεν υπήρχε κάτι στην αγορά να ικανοποιήσει τις ανάγκες μας, κι έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη δική μας συνταγή».

Ύστερα από πειράματα τριών μηνών, τελειοποίησαν ένα ποτό του οποίου η γεύση είναι σαν ενός κρύου καφέ που έχει βγει από καφετιέρα. Σε κάθε φιάλη, περίπου 100 γραμμάρια καφεΐνης, λίγο περισσότερο από την καφεΐνη που έχει μια νορμάλ κούπα καφέ… (news.gr)