Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

«Το παν στη ζωή είναι το ΠΑΝ»… στην προθήκη της αυλής μας!!!


Ο πυρήνας του βιβλίου, είναι και ο τίτλος του βιβλίου...

Το παν στη ζωή είναι το ΠΑΝ. Τα πάντα στη ζωή γίνονται και μπορείς να είσαι νικητής αρκεί να πιστέψεις και να αγωνιστείς. Μόνο αν πιστέψεις και αγωνιστείς για αυτό θα βγεις νικητής. Εντάξει είναι απλό, αρκεί να το σκεφτείς λίγο. Αλλά... Μέσα στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε το τι και γιατί να πιστέψεις, μέσα από απλά παραδείγματα και κουβέντες της καθημερινότητας. Θα καταλάβετε την αξία που έχει ο αγώνας για την επιτυχία.
Θα δείτε ότι είναι δύσκολο να κάνεις τον οποιοδήποτε αγώνα, αν δεν έχεις αποφασίσει, από πριν, τους στόχους που θέλεις να πετύχεις, δεν τους έχεις τοποθετήσει με σειρά προτεραιότητας, ώστε να μπορέσεις να φτιάξεις τα σχέδια που θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς και να κινηθείς για να τους πετύχεις. Θα συνειδητοποιήσετε ότι τίποτα δεν γίνεται από μόνο του.
Για να γίνει οτιδήποτε θα πρέπει, εσύ, να δουλέψεις για να το κάνεις. Θα διαπιστώσετε ότι για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα φανούν στο δρόμο σου ( εμπόδια, φόβοι, λάθη, γνώμες...), δεν αρκεί μόνο να δουλεύεις, αλλά χρειάζεται να δουλεύεις έξυπνα. Το δουλεύω έξυπνα σημαίνει ότι δεν καθυστερώ, ούτε αναβάλω γιατί ο μόνος χρόνος που έχω στη διάθεση μου είναι το τώρα.
Σημαίνει ότι δουλεύω αφοσιωμένα, με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς να χάνω από τα μάτια μου το στόχο. Σημαίνει ότι πειθαρχώ σε αυτά που πρέπει να κάνω και επιμένω μέχρι να τα καταφέρω γιατί η παραίτηση δεν οδηγεί πουθενά, ενώ συγχρόνως γεμάτος υπομονή περιμένω το αποτέλεσμα που ξέρω ότι θα έρθει.

Μέσα στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται να έχετε για να μπορέσετε να ακολουθήσετε τους δρόμους που σας αξίζουν, χωρίς να είστε έρμαια της τύχης και των συνθηκών, για να απολαμβάνετε και να χαίρεστε τη ζωή σας στο σήμερα, να είστε εσείς οι δημιουργοί του αύριο σας και να νιώθετε νικητές.