Σάββατο 8 Απριλίου 2017

«Χάραξε το σημάδι» στο γραφείο του Παύλου


Το πρώτο βιβλίο από την τριλογία της «Απόκλισης», έρχεται...
για να μας ταξιδέψει αρκετά μακριά, εκεί που η φαντασία συναντά το μυστήριο, εκεί που το αύριο το αγνοούμε και νέες δυνάμεις εμφανίζονται μπροστά μας…
Όπως είναι φυσικό, κάθε «ξένο» προς εμάς, χρειάζεται το δικό του χρόνο, τις παραπάνω αναλύσεις, τον αργό τρόπο αφήγησης… μέχρι να μας γίνει οικείο, μέχρι να το συνηθίσουμε.
Τίποτα δεν λειτουργεί βάσει συναισθήματος ή συγγραφικής έπαρσης, τίποτα δεν φαντάζει από την πρώτη ματιά ως φυσικό, τίποτα δεν σε βιάζει με το έτσι θέλω να δηλώσεις ακόλουθος αυτού του παράξενου ταξιδιού… που σιγά σιγά όμως, θα δεις ότι θα το αγαπήσεις…
Η βία, ο πόνος, η βαρβαρότητα και το μίσος, είναι συναισθήματα που κυριαρχούν και πραγματικά αν δεν υπήρχαν αυτά, κάπου η ιστορία θα χανότανε, θα έπεφτε στο κενό της συγγραφικής παράκρουσης.
Σίγουρα μιλάμε για έναν διαφορετικό τύπο γραφής, για ένα μη συνηθισμένο πλάνο δράσης, που κακά τα ψέματα έχει και αυτό ένα αξιόλογο αναγνωστικό κοινό… με τους δικούς του κώδικες επικοινωνίας και φιλοσοφίας.
Πραγματικά είναι ένα βιβλίο που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους… γιατί μέσα από τις σελίδες του θα γνωρίσεις το κάτι διαφορετικό.

Παύλος Ανδριάς
Συγγραφέας – Δημοσιογράφος

www.aylogyros news.gr