Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

«Αγάπη δηλητήριο» στο γραφείο του Παύλου


Μια λάθος κίνηση, ένα παιχνίδι της μοίρας…
ανατρέπει τις ζωές των ηρώων, με αποτέλεσμα αυτό το βιβλίο να χαρακτηρίζεται αρκετά ενδιαφέρον έως άκρως συναρπαστικό.
Κατά την ανάγνωση, εύκολα ο αναγνώστης διακρίνει αυτό που λέμε σύγκρουση δυνάμεων και συναισθημάτων, σε βαθμό που αρκετές φορές αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου να λαμβάνεις απαντήσεις σε προσωπικά σου ερωτήματα, δίχως να είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής!
Η συγγραφέας, έχοντας «χτίσει» τους ήρωες σε φυσικούς χώρους και χρόνους, γνωρίζει τα προτερήματά του, μα και τα ελαττώματά τους… με αποτέλεσμα η κάθε επιλογή τους στη ροή της ιστορίας να είναι «ζωντανή» από τη μια και από την άλλη να δίνει το δικαίωμα στο αναγνωστικό κοινό να σχηματίζει τη δική του «κρίση», για τη διαδρομή τους μέσα στην ιστορία.
Τίποτα δεν είναι εύκολο, όπως και τίποτα δεν είναι απίθανο, όταν «μοιραίοι έρωτες» καλούνται να γράψουν τη δική τους ιστορία, όταν τα γεγονότα ισοπεδώνουν κάθε είδους υγιείς ανθρώπινη σχέση, αλλά και πιο πολύ όταν το μίσος τυφλώνει και οδηγεί τον «εκτελεστή» στην πλήρη εφαρμογή του σχεδίου του.
Το αν το πεπρωμένο λοιπόν γράφει την ιστορία, δεν θα σας το απαντήσω εγώ. Θα το βρείτε εσείς, διαβάζοντας αυτό το βιβλίο… που κλείνοντάς το, είμαι σίγουρος θα σας αγγίξει πραγματικά…   

Παύλος Ανδριάς
Συγγραφέας – Δημοσιογράφος

www.aylogyros news.gr