Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Πώς θα καταλάβετε αν οι παιδικές σας φιλίες τελείωσαν ανεπιστρεπτί…


Οι παλιές φιλίες είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα, ειδικά όταν...
κρατάνε μέσα στα χρόνια παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες. Πολλές φορές όμως, λόγω του ότι οι άνθρωποι όσο μεγαλώνουν αλλάζουν, αυτές οι παιδικές φιλίες δεν μπορούν να κρατήσουν πια και ο καθένας πρέπει να πάρει τον δρόμο του. Αυτό φυσικά δεν είναι κάτι κακό, είναι απλώς ο τρόπος που η ζωή εξελίσσεται…
Μερικές φορές οι άνθρωποι είτε από φόβο είτε από εγωισμό δεν θέλουν να δουν ότι αυτό συμβαίνει, είναι καλύτερα όμως μια μη ουσιαστική σχέση να λήξει, παρά να τραβήξει και να καταλήξει καταστροφική.
Διαβάστε παρακάτω ορισμένα σημάδια που δείχνει ότι οι παλιοί σας φίλοι και εσείς θα πρέπει να αποχαιρετιστείτε, γιατί πολύ απλά μεγαλώσατε.
1. Δεν σας αρέσει ο εαυτός σας όταν είστε μαζί τους: Γίνεστε κακοί, επικριτικοί ή σας εκνευρίζουν τα πάντα που οι άλλοι κάνουν στην παρέα, χωρίς όμως να φταίνε ή να σας προκαλούν.
2. Σας εκνευρίζουν: Αν πλέον κάθε φορά που οι παλιοί σας φίλοι σας λένε τη γνώμη τους και χασμουριέστε ή ακόμη χειρότερο δεν μπορείτε να τους ακούτε να μιλάνε, απλώς σταματήστε να βγαίνετε μαζί τους.
3. Βαριέστε: Aν σε ό,τι λέτε δεν υπάρχει ενθουσιασμός, αν δεν σας αρέσουν τα ίδια πράγματα και έτσι δεν μπορείτε να τους..."βρείτε" πουθενά τότε μάλλον είστε εντελώς αντίθετοι και όχι καλή παρέα!
4. Είστε φίλοι από συνήθεια: Βγαίνετε μαζί τους από υποχρέωση αν και βαριέστε αφόρητα, αλλά πρέπει να το κάνετε γιατί έτσι είναι τα πράγματα.
5. Δεν θέλετε να τους γνωρίσετε στους καινούργιους σας φίλους: Νιώθετε ότι δεν μπορούν να ταιριάξουν με τη νέα σας ζωή. 

6. Δεν ανυπομονείτε να τους δείτε: Οι φιλίες είναι οι πιο σημαντικές σχέσεις στη ζωή των ανθρώπων. Αν λοιπόν δεν τρελαίνεστε για τους φίλους σας, μάλλον δεν ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία… (e-radio)