Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Στις 4 Δεκεμβρίου το τρίτο Athens Santa Run…


Το Santa Run, το μεγάλο χριστουγεννιάτικο event που ενώνει...
τους κατοίκους της Αθήνας και διοργανώνεται ταυτόχρονα σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το 3ο Athens Santa Run, σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, αφού πλήθος συμμετεχόντων θα ντυθούν με στολές του Άγιου Βασίλη και θα διασχίσουν διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Αθήνας με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομίλιου).
Ο αγώνας των Αϊ Βασίληδων δεν θα χρονομετρείται, άλλωστε στην ίδια διαδρομή θα συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι. Ο πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων) κ. Χρήστος Τεντόμας, δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που γα ακόμη μια χρονιά μας δίνεται η δυνατότητα να δώσουμε το παρόν και να συμβάλουμε στο πιο χριστουγεννιάτικο event της Αθήνας στηρίζοντας παράλληλα φορείς κοινωνικού χαρακτήρα. Σαν Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας είμαστε πάντοτε στο πλευρό καινοτόμων πρωτοβουλιών που προωθούν τους σκοπούς και την αποστολή μας».

Για περισσότερες πληροφορίες: 210- 6196791, 210 9690096, 210 3259400… (cnn)