Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ο πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες από σιλικόνη είναι γεγονός…


Τη δυνατότητα στους πελάτες τους να κάνουν σεξ...
με κούκλες δίνει ο οίκος ανοχής Lumi Dolls, που άνοιξε πρόσφατα στην Βαρκελώνη.
Πρόκειται για τον πρώτο οίκο αυτού του είδους στην Ευρώπη και το προσωπικό του είναι τέσσερις σιλικονένιες και σούπερ αληθοφανείς κούκλες του σεξ που ονομάζονται, Lili, Katy, Leiza και Aki. Κάθε κούκλα έχει κόστος παρασκευής 4.000 ευρώ. Οι κούκλες έχουν ύψος από 1.61 ως 1.70. Ζυγίζουν το πολύ μέχρι 45 κιλά και μοιάζουν πολύ αληθινές σε όψη και αίσθηση. Κάθε μία έχει διαφορετικό στυλ για να καλύπτονται διάφορα γούστα, όπως π.χ. η Aki που έχει μπλε μαλλιά ώστε να παραπέμπει σε ιαπωνικό anime.
Μία ώρα μαζί τους κοστίζει κανονικά από 120 ευρώ και πάνω, ανάλογα με το πακέτο. Δίνεται όμως και η δυνατότητα ραντεβού για ολόκληρο βράδυ ή ακόμα και για ζευγάρια. Οι κούκλες πλένονται και απολυμαίνονται με αντιβακτηριδιακό σαπούνι, ωστόσο είναι υποχρεωτικό οι πελάτες να φορούν προφυλακτικό.

Οι οίκοι ανοχής με κούκλες του σεξ είναι ακόμα κάτι φρέσκο στην Ευρώπη και την Αμερική, όμως οίκοι ανοχής με ερωτικές κούκλες υπάρχουν εδώ και χρόνια σε χώρες της Άπω Ανατολής, όπως η Μαλαισία και η Ιαπωνία... ( e-radio.gr)