Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Πως να προστατευτείτε από τη νέα απάτη που ήδη μετράει τα πρώτα θύματα στην Ελλάδα!!!


«Θα σου άρεσε να οδηγείς ένα αυτοκίνητο με μηδενικό κόστος;
Έλα να γίνει μέρος της πρώτης κοινότητας δωρεάν ενοικίασης αυτοκινήτου». Αυτή είναι η υπόσχεται της dexcar, μία εταιρείας που όπως τελικά προκύπτει είναι «βιτρίνα» εξαπάτησης χιλιάδων ανθρώπων.
Συγκεκριμένα πρόκειται για μία απάτη που υπόσχεται δωρεάν ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων αν καταβάλεις τώρα ένα ποσό και προσελκύσεις και άλλους στο project. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη καταγράφονται τα πρώτα κρούσματα και στη χώρα μας.
Σύμφωνα με τις Ιταλικές αρχές που έχουν εδώ και μερικούς μήνες ολοκληρώσει τις πρώτες τους έρευνες σχετικά, δύο αδέρφια σύστησαν μία εταιρεία στη Γερμανία, που λειτουργεί με το σύστημα πυραμίδας και μέσα σε ένα χρόνο, κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ!
Κάθε θύμα της απάτης καλείται να καταβάλλει ένα ποσό που ορίζεται γύρω στα 500 ευρώ, με την υπόσχεση ότι αν προσελκύσει αρκετά νέα μέλη θα μπορεί να χρησιμοποιεί δωρεάν ένα ποιοτικό όχημα με καλυμμένα τα κόστη χρήσης (μεικτή ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας, service σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία, αλλαγές ελαστικών κ.α.). Μάλιστα η εταιρία ισχυρίζεται ότι εάν κάποιος φέρει πολλά μέλη στο δίκτυο, θα μπορεί ακόμα και να εισπράττει χρήματα.



Σύμφωνα πάντα με τις Ιταλικές αρχές, στην περίοδο της έρευνας πιστοποιήθηκε η συμμετοχή άνω των 23.000 ανθρώπων στη γειτονική χώρα… (e-radio.gr)