Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

«Ο Κοσμηματοπώλης» στο γραφείο του Παύλου


Λένε, πως ότι λάμπει… δεν είναι χρυσός!

«Ο Κοσμηματοπώλης» όμως, είναι βουτηγμένος σ’ αυτόν και ακολουθώντας τη συγγραφική γραμμή που έχει χαράξει ο Κώστας Παύλου, θες δε θες… μπαίνει στο κυνήγι του χαμένου αμύθητου θησαυρού.
Ένα απίστευτα συγκροτημένο βιβλίο, με πλούσια δράση και πλοκή, με δυνατούς ρόλους και άκρως προσγειωμένη αστυνομική προσέγγιση… έρχεται να ικανοποιήσει το αναγνωστικό κοινό που αναζητά τέτοιου είδους πονήματα.
Φόνοι, συμβόλαια θανάτου, μυστικά που ποτέ δεν ειπώθηκαν αλλά αποτέλεσαν αιτία μιας «βουβής» συνομωσίας, κρατάνε τον αναγνώστη σε μια διαρκεί αγωνία… που δύσκολα συναντάς σε σύγχρονα αναγνώσματα!
Στα παγωμένα νερά της λίμνης των Ιωαννίνων στήνεται λοιπόν ένα άριστα δομημένο μυθιστόρημα, με ζωντανές περιγραφές και λεπτομερείς σε αρκετά σημεία πληροφορίες, κάνοντας τον αναγνώστη να αισθανθεί την «ανάσα» του θύματος και του θύτη που αγωνιά για την επόμενη κίνηση του άλλου.
Bourla… ο κοσμηματοπώλης στα Εβραϊκά, θα σας εντυπωσιάσει, θα σας μαγέψει, θα σας συναρπάσει, θα σας φτάσει στα όρια της αγωνίας και θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω, γιατί απλά ο «δημιουργός» του είναι ένας άριστος μυθοπλάστης, ένας γητευτής μυστηρίου… 

Παύλος Ανδριάς
Συγγραφέας – Δημοσιογράφος

www.aylogyros news.gr