Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ο οίκος ανοχής της κόλασης…


Η ιστορία ξεκινάει όταν δύο αδελφές κακοποιούνται καθημερινά...
από τον αυστηρό πατέρα τους, που τις ξυλοκοπεί κάθε φορά που φοράνε κοντά φουστάνια, ενώ μένουν για μέρες κλειδωμένες στο υπόγειο μέχρι να σωφρονιστούν. Η μητέρα απαθής μάρτυρας. Ο λόγος για τις αδελφές Γκονζάλεζ που έκαναν το Γκουαναχουάτο του Μεξικό να ζει με εφιάλτες.
Όταν ο αυστηρός πατέρας πεθαίνει, χρησιμοποιούν την περιουσία του, και αγοράζουν ένα ράντζο και το μετατρέπουν σε οίκο ανοχής. Με το πλεονέκτημα της ηλικίας τους και του παρουσιαστικού τους, πείθουν τους γονείς φτωχών οικογενειών να τους παραχωρήσουν τα κορίτσια τους, για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον. 
Η αλήθεια απείχε πολύ από όσαν έταζαν στους γονείς των κοριτσιών. Τα κορίτσια εργαζόταν χωρίς χρήματα σαν ιερόδουλες, όσες αρνήθηκαν χτυπήθηκαν μέχρι θανάτου, από τις σατανικές αδελφές. Για να συνετιστούν τις κρεμούσαν νηστικές για μέρες, ενώ όσες έμεναν έγκυες παρέμεναν κλειδωμένες στο υπόγειο μέχρι να αποβάλλουν από τη πείνα και τις κακουχίες.
Μια τυχαία σύλληψη μιας εκ των κοριτσιών για άσεμνη εμφάνιση, οδηγεί την αστυνομία σε ευρήματα που λύγισαν και τους πιο σκληρούς αστυνομικούς. 90 σκελετοί ανθρώπινων σωρών γυναικείου φύλου βρέθηκαν στο υπόγειο, ενώ και άντρες πελάτες είχαν δολοφονηθεί, για οικονομικές διαφορές.

Οδηγήθηκαν στη φυλακή, μαζί με τις βοηθούς τους. Η Κάρμεν τρελάθηκε από φόβο, οι γιατροί που την εξέτασαν διεπίστωσαν ότι η γυναίκα ζούσε μέσα στην παράνοια. Από τις Γκονζάλεζ, η Ντελφίνα πέθανε από καρκίνο στο κελί της. Την ανακάλυψαν την επόμενη ημέρα, ενώ αρουραίοι είχαν κατακρεουργήσει το πρόσωπο της… (e-radio.gr)