Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Κωδικός «ζουζούνι» για να απολαύσετε σεξ… και πράσινο σαπούνι!!!


Μετά το μασάζ... η κοπέλα είναι διαθέσιμη και... για άλλα.
Νέες «υπηρεσίες» προσφέρει δίκτυο ερωτικών υπηρεσιών στην Πάτρα. Πρόκειται για δίκτυο «ροζ» ραντεβού που...

έχει απλώσει στα δίχτυα του σε όλη την Δυτική Ελλάδα με τα τηλέφωνα να κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα σε ένα κλειστό κύκλωμα ανθρώπων που συμμετέχουν στη λίστα του.
Τα τηλέφωνα φυσικά δεν κυκλοφορούν σε μικρές αγγελίες και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για λόγους ασφαλείας, ενώ οι κοπέλες που περιλαμβάνονται στους κύκλους του είναι και αυτές ολιγάριθμες, δύο περίπου σε κάθε πόλη, ώστε να διασφαλίζεται η λειτουργία του προς όφελος των πλούσιων πελατών του.
Το συγκεκριμένο δίκτυο των «ροζ ραντεβού», δεν προσφέρει αμιγώς ερωτικές υπηρεσίες, αλλά υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με το χαλάρωμα, το μασάζ, το άλειμμα ειδικών ελαιών και βοτάνων στο ανδρικό κορμί, αλλά και ότι ακόμα υπάρχει στο όλο πλέγμα της χαλάρωσης που φτάνει μέχρι και το στοματικό σεξ!
Ως εκεί όμως. Σύμφωνα με τους πελάτες που έχουν λάβει την εμπειρία των υπηρεσιών του ερωτικού δικτύου, απαγορεύεται αυστηρά η εισχώρηση, το σεξ δηλαδή, σε σημείο μάλιστα τέτοιο που η κοπέλα που έρχεται στο ραντεβού μπορεί ακόμα και να φύγει από τον χώρο, αφήνοντας τον επίμονο πελάτη στα... κρύα του λουτρού.
Όπως αναφέρουν όμως οι γνωρίζοντες, είναι τόσο καλές οι «χαλαρωτικές» που προσφέρονται υπηρεσίες από τις κοπέλες που τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.
Μάλιστα, αυτό για το οποίο γίνονται ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια, μεταξύ των πελατών έχει να κάνει με το πράσινο σαπούνι το οποίο αλείφει η κοπέλα που έρχεται στο ραντεβού στην περιοχή των γεννητικών οργάνων κατά ιδιαίτερα χαλαρωτικό τρόπο.
Το... πράσινο σαπούνι έχει τρελάνει τους πελάτες που δεν διστάζουν να δίνουν ακόμα και 80 ευρώ το ραντεβού για να έχουν μία τέτοια εμπειρία, με το «λαγουδάκι» στη συνέχεια να κάνει αρκετές «ζουζουνιές» πάνω στο ανδρικό κορμί, προκειμένου να φτάσει στον τελικό της σκοπό.

«Ζουζούνι», άλλωστε, είναι και ο κωδικός που χρησιμοποιείται από το δίκτυο, αλλά και από τις κοπέλες για το κλείσιμο των ραντεβού με τους πελάτες. Το δίκτυο των «ροζ» ραντεβού, στην Πάτρα, έχει σχεδόν κάθε μέρα πελατεία και τα δύο κορίτσια που «εργάζονται» σε αυτό δεν προλαβαίνουν να πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι και από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο... (dete)