Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Ζώδια και παράξενες συνήθειες…


Έτσι, για να μην τα θεωρούμε όλα δεδομένα…

Ο Κριός λατρεύει τη ζεστασιά τόπο όσο και τον καθαρό αέρα. Είναι ο άνθρωπος που προτιμά να κάθεται στο τζάκι, παρά δίπλα στο καλοριφέρ. Θέλει να χρησιμοποιεί εργαλεία και παρότι πιάνουν τα χέρια του, καταφέρνει και πάλι να παθαίνει ατυχήματα.
Ο Ταύρος λατρεύει την κηπουρική και μπορεί να δώσει μια περιουσία για γλάστρες και λουλούδια - ενώ την ίδια στιγμή θα τσιγκουνευτεί να βγει το βράδυ για ποτό! Είναι εκείνος που επιζητά την ηρεμία αλλά ξαφνικά θα τον δεις να τρέχει στα φεστιβάλ για να χορέψει μέχρι το πρωί.
Οι Δίδυμοι δε θα δείξουν επιθετικότητα άμεσα, ούτε θα σπάσουν πάνω στα νεύρα τους, πιάτα, ή άλλα αντικείμενα, όμως θα κάνουν σίγουρα θόρθυβο για να τους προσέξετε. Όταν σκέφτονται, θα τους δείτε να παίζουν με το στυλό τους ή κάποιο άλλο μικρό αντικείμενο. Τους αρέσει το περπάτημα, το τρέξιμο και το τένις αλλά συχνά τεμπελιάζουν! 
Ο Καρκίνος είναι κλειστός. Μην περιμένετε να σας δανείσει εύκολα ένας Καρκίνος και δεν θα αποχωριστεί τίποτα δικό του με ευκολία. Αν σας καλέσει σπίτι του σημαίνει ότι έχει αποφασίσει να γίνετε ένας πολύ καλός φίλος του.  Ως ζώδιο είναι πολύ πρακτικοί και επίμονοι, όταν βάλουν κάτι σαν στόχο παρότι οι μέθοδοι που ακολουθούν, ίσως μας ξενίσουν. 
Ο Λέων δε θα αφήσει άλουστα τα μαλλιά του για να είναι ωραίος, ούτε θα αφήσει μακριά νύχια, που δεν θα τα αισθάνεται να είναι απόλυτα καθαρά. Είναι λαίμαργος και όταν πει πως θα κάνει δίαιτα, αυτή κρατάει μια ή δύο μέρες, και μετά πάλι υποκύπτει στη φυσική τους αδυναμία. 
Οι Ζυγοί μπορεί να δείξουν τρομερό ενθουσιασμό για μια έξοδο αλλά την τελευταία στιγμή να τα ακυρώσουν όλα για να κάτσουν στο σπίτι και να διαβάσουν ένα βιβλίο. Έχει τάση αναβλητικότητας. Λόγω της υπερευαισθησίας η διάθεση του μεταβάλλεται συνεχώς.
Ο Σκορπιός είναι χαμογελαστός και ευδιάθετος, εκτός από τις μέρες που κάτι θα τον εκνευρίσει- κάτι που γίνεται συχνά μέσα στη μέρα! Μουτρώνει, ζηλεύει και παρεξηγιέται με το παραμικρό, όπως για παράδειγμα αν του πάρεις τη θέση στο σούπερ μάρκετ ή αν δεν προσέξεις το νέο του κούρεμα.
Παρθένος, ο ψυχαναγναστικός. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο δεν μπορούν να κοιμηθούν αν είναι στρεσαρισμένα ή σε ένα ακατάστατο ή γεμάτο ένταση περιβάλλον. Αν πρέπει να διαβάσουν, θα συμμαζέψουν πρώτα τον χώρο και έπειτα θα κάτσουν να μελετήσουν.
Ο Τοξότης είναι τόσο απρόσεκτος και αδέξιος με τα αντικείμενα, τόσο επιρρεπής στα σπασμένα κεφάλια και στα μελανιασμένα γόνατα, που απορείς πώς διατηρείται αρτιμελής. 
Ο Αιγόκερως κατ’ αρχάς έχει μια δόση υποχόνδριου, που τον προστατεύει από πολλά βλαβερά πράγματα. Θα έχει μαζί του μαντηλάκια με οινόπνευμα και δεν θα πάει ποτέ στις δημόσιες τουαλέτες. Εκτός και αν αποφασίσει πως θα ρισκάρει, οπότε πηγαίνει για ελεύθερο κάμπινγκ.
Οι Υδροχόοι τρελαίνονται να επιδεικνύουν τις βαθιές επιστημονικές τους γνώσεις, που προέρχονται κυρίως από τηλεοπτικά προγράμματα ή από ό,τι διάβασαν τελευταία στην εφημερίδα. Έπειτα δεν θυμούνται τίποτα.

Οι Ιχθύες συχνά θα δώσουν ραντεβού που θα σβήσουν από τη μνήμη τους και έτσι θα τους περιμένετε αιωνίως… (e-radio.gr)