Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Προσλαμβάνονται 50 εποχικοί στον ΟΠΕΚΕΠΕ…


Την πρόσληψη 50 εποχικών ανακοίνωσε ο Οργανισμός Πληρωμών...
και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) Ν.Π.Ι.Δ., ο οποίος εποπτεύεται από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Πιο συγκεκριμένα, ο φορέας θα εντάξει στο δυναμικό του για διάστημα οκτώ μηνών νέους συνεργάτες, οι οποίοι θα αναλάβουν την επικαιροποίηση Αναγνώρισης Αγροτεμαχίων με χαρτογραφικά στοιχεία (ορθοφωτοχάρτες, διανύσματα, κάλυψη/επιλεξιμότητα γης), στη Κεντρική Υπηρεσία και τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Μακεδονίας-Θράκης και Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ), σύμφωνα με το dimosio.gr. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 13 Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους, είτε αυτοπροσώπως, στα κατά τόπους γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΟΠΕΚΕΠΕ, Δ/νση Διοικητικής & Οικονομικής Υποστήριξης, Δομοκού 5, Τ.Κ. 10445 – Αθήνα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Προσωπικού.