Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

«Σαρώνει» η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ: Περισσότερες από 6.000 αιτήσεις συμμετοχής σε ένα μήνα…


Η πιο δυναμική και ενθουσιώδης κερκίδα στις αναμετρήσεις...
ποδοσφαίρου και μπάσκετ είναι η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ξεπερνούν ήδη τις 6.000 οι αιτήσεις για συμμετοχή μέσω του kerkidaopap.gr όπου σημειώνεται και ρεκόρ επισκεψιμότητας.
Ο ΟΠΑΠ προσφέρει σε κάθε αγώνα, μέσω κλήρωσης, 50 δωρεάν διπλά εισιτήρια στα παιδιά και τους συνοδούς τους για επιλεγμένους αγώνες της αγωνιστικής περιόδου.  Τα πρώτα 1.400 «μαγικά χαρτάκια» που κληρώθηκαν, έχουν στείλει ήδη στο γήπεδο 2.800 τυχερούς, σε διάστημα ενός μήνα.
Η κερκίδα ΟΠΑΠ σε όλα τα ντέρμπι
Μικροί και μεγάλοι έχουν παρακολουθήσει ήδη 28 αναμετρήσεις από την Κερκίδα ΟΠΑΠ.
Η Κερκίδα ΟΠΑΠ πάει… Ευρώπη
Πλούσιο είναι το πρόγραμμα και των αγώνων μπάσκετ που θα παρακολουθήσουν οι μικροί φίλαθλοι της παιδικής Κερκίδας ΟΠΑΠ μέσα στο Μάρτιο.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους στο www.kerkidaopap.gr για ένα από τα 50 δωρεάν διπλά εισιτήρια σε παιδιά έως 12 ετών και τους συνοδούς τους που διατίθενται σε κάθε αγώνα.
Πολλές δραστηριότητες και δώρα για τα παιδιά
Τα παιδιά στην Κερκίδα ΟΠΑΠ.  απολαμβάνουν τους αγαπημένους τους αθλητές εν δράσει, κερδίζουν δώρα, κάνουν face painting και φωτογραφίζονται με τον περίφημο «Κερκίδα», τη μασκότ του προγράμματος. Επίσης, συμμετέχουν σε κλήρωση για την ανάδειξη ενός τυχερού ανά αγώνα, που έχει την ευκαιρία να συνοδεύσει τους παίκτες της ομάδας κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.
Οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κερκίδα ΟΠΑΠ είναι:
Ποδόσφαιρο: ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ , ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μπάσκετ: ΑΕΚ ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ