Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Τα σημάδια που δείχνουν πως η ζωή σας προορίζεται για κάτι πολύ μεγαλύτερο…


Αξίζει να το διαβάσεις…

1. Αναβάλετε τα καθήκοντα σας μέχρι να έχετε έμπνευση..
Κάποιοι μπορεί να σας περιφρονούν για την αναβλητικότητα σας, και υπάρχουν φορές που το να χρονοτριβείτε δεν ότι καλύτερο, αλλά αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι κάνετε ευδοκιμεί στα πλαίσια της έμπνευσης, αντί της υποχρέωσης.. Αξιολογήστε το αυτό την επόμενη φορά που θα αισθανθείτε άσχημα επειδή αναβάλετε κάτι. Τις περισσότερες φορές, η έμπνευση γνωρίζει πολύ περισσότερα για το τι μπορούμε να πετύχουμε σε ό, τι και αν κάνουμε. Εάν έχετε την τάση πραγματικά να μεγαλουργείτε, όταν εμπνέεστε, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι είστε προορισμένοι για μεγάλα πράγματα!!
2. Πιστεύετε πως το συγκεκριμένο ωράριο εργασίας είναι μια παράνοια!
Κατά βάθος, ακόμη και ως παιδί, βλέποντας έναν ενήλικα με ένα κοστούμι αφοσιωμένο στη δουλειά του σας φαινόταν κάπως τρελό.. Ίσως πιστεύατε πως οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να ζουν σε καλούπια και στεγανά.. Τώρα, ως ενήλικας, κάνετε το ότι μπορείτε για να σπάσει το καλούπι.
3. Νιώθετε ελεύθεροι να κάνετε αυτά που θέλετε..
Αναγνωρίζετε την αξία του χρόνου σας, και η αξία αυτή είναι η ευτυχία η ίδια. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι για κάτι, δεν αξίζει να το κάνετε.. Αντιλαμβάνεστε πως σκοπός σας είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από το να βγείτε έξω και απλά να υπάρχετε.
4. Είστε ιδεαλιστές!
Ο κόσμος δεν είναι στα καλύτερά του αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι σίγουρο.. Δεν σας νοιάζει πόσο μη ρεαλιστικές μπορεί να φαίνονται οι ιδέες σας στον μέσο άνθρωπο: το καλύτερο που μπορείτε να έχετε είναι μόνο αυτό που είναι αρκετά καλό για σας. Θέλετε να δείτε τα προβλήματα του κόσμου να λύνονται με κάθε κόστος.
5. Έχετε πάρα πολλές ιδέες και αυτό σας τσαντίζει.
Έχετε ένα μυαλό γεμάτο ιδέες που σας τρελαίνουν, σωστά; Έχετε πάρα πολλές ιδέες και δεν ξέρετε πως να τις διαχειριστείτε.. Μην αφήνετε οτι συμβαίνει στο κεφάλι σας να εκτροχιαστεί.. Γράψτε όλα αυτά που σκέφτεστε και πάρτε 3 ή 4 πράγματα που νιώθετε πως πρέπει να ακολουθήσετε με όλη την ενέργειά σας. Μην ακυρώνετε τις παλιές σας ιδέες.. Κρατήστε αυτές τις ιδέες σε περίπτωση που τις χρειαστείτε.