Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Νέα τάση: Οι Ρωσίδες πληρώνουν τα χρέη τους με το κορμί τους…


Ένα δημοσίευμα σε ιστοσελίδα της Ρωσίας, έφερε...
στο προσκήνιο μια νέα τάση στην επαρχία της χώρας. Οι γυναίκες, μέχρι 35 ετών, πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με το κορμί τους.
Επακόλουθο της οικονομικής κρίσης και της αύξησης τιμών σε πολλά αγαθά, ξεκίνησε να παρουσιάζεται σε ανταλλαγή υπηρεσίων. Δηλαδή τεχνίτες όπως ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, κατασκευαστές προσφέρουν τις υπηρεσίες του και πληρώνονται σε είδος.
Το φαινόμενο πήρε διαστάσεις καθώς πλέον υπάρχουν ειδικές αγγελίες που το αναφέρουν ως προαπαιτούμενο. Η ελευθερία του διαδικτύου τους προσφέρει τη δυνατότητα να έρχονται σε συμφωνία με τον τεχνίτη, και η επισκεψιμότητα σε τέτοιες ιστοσελίδες γνωρίζει τρομερή αύξηση. 
«Κάνω επισκευές στο σπίτι για ένα ευχάριστο αντίτιμο» ανέφερε η αγγελία ενός άνδρα ενώ μία κοπέλα 26 ετών έγραψε «Αναζητώ έναν άνδρα που θα περάσει τα καλώδια στο διαμέρισμα μου. Δύο δωμάτια. Πληρωμή με 2 ή 3 φορές σεξ», συμπλήρωσε, όπως μετέδωσε η Daily Mail.

Πλέον το φαινόμενο είναι τόσο σύνηθες που σε αυτού του είδους τις συμφωνίες μπήκαν και οδηγοί ταξί, γιατροί και μεταφορικές εταιρείες… (e-radio.gr)