Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Τα πιο ελεύθερα ζώδια..



Ποια είναι εκείνα τα ζώδια που είναι εντελώς ελεύθερα...
πνεύματα; Και πώς θα σου αλλάξουν την ζωή;
Όλοι έχουμε στην ζωή μας κάποιο άτομο που απλά μας παρασέρνει. Η ενέργειά του είναι τόσο μεταδοτική, μας θυμίζει εποχές παλιότερες, πιο ελεύθερες. Είναι αλήθεια πως ορισμένοι άνθρωποι έχουν την τάση να γίνονται… Πίτερ Παν, να μην μεγαλώνουν ποτέ. Να είναι ανεξάρτητοι, να μην χρωστάνε σε κανέναν και να μην δικαιολογούνται σε κανέναν.
Και άσχετα από την σχέση που έχεις με αυτά τα άτομα, λογικά (κατά βάθος) τα θαυμάζεις. Κι εμείς θα σου πούμε τι ζώδιο είναι.

Κριός
Οι Κριοί είναι εκείνα τα άτομα που σε κοιτάνε πάντα στα μάτια. Δεν έχουν ντροπή, δεν έχουν φίλτρο και η περιπέτεια κυλάει στο αίμα τους. Δεν αφήνουν τον φόβο ή τις ανησυχίες να τους σταματούν, και αν αφεθείς, μπορεί να περάσεις υπέροχα μαζί τους. Πάντως, για να πούμε την αλήθεια, είναι δύσκολο ένας Κριός να σε τραβήξει σε κάτι επικίνδυνο ή άσχημο. Το μόνο που θέλουν είναι να περνάνε καλά, αλλά νοιάζονται υπερβολικά για τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να φερθούν φουλ απερίσκεπτα.

Λέων
Ο Λέων λατρεύει να περνάει καλά, και θα φτάσει πολύ μακριά για να δημιουργήσει καινούριες αναμνήσεις. Έχει τεράστια αποθέματα ενέργειας, και θέλει να τα ξοδέψει. Έχει ανάγκη να βγαίνει έξω, και τις περισσότερες φορές οι προσκλήσεις του θα είναι αυθόρμητες. Ή μεθυσμένα μηνύματα στις δύο το πρωί. Οι Λέοντες, σε αντίθεση με τους Κριούς, γουστάρουν να έχουν δίπλα τους εξίσου (ημι)τρελά άτομα, και να μοιράζονται την διασκέδαση. (Ή να αφήνουν ο ένας στον άλλο να βγαίνουν εκτός ελέγχου.)

Τοξότης
Εντάξει, δεν γίνεται να έλειπαν οι Τοξότες από ένα κείμενο σαν κι αυτό. Το κατ’ εξοχήν ελεύθερο, τρελό, περιπετειώδες ζώδιο, θέλει συνέχεια να φέρνει χαρά στους φίλους του. Χωρίς να υπολογίζει αναγκαστικά αν οι φίλοι του μπορούν να συμβαδίσουν με την ιδέα που έχει για την διασκέδαση. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν αφήσεις έναν Τοξότη να προγραμματίσει την βραδιά σας, θα περάσεις άσχημα. Όχι, τις τέλειες αναμνήσεις θα τις αποκτήσεις, θες δε θες. Απλά να ξέρεις ότι υπάρχει πάντα η πιθανότητα να χρειαστεί επέμβαση από αστυνομία.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι κακό παιδί. Όχι παιδί-με-κακία-μέσα-του, εννοούμε επαναστάτης. Χωρίς αιτία, με αιτία, δεν έχει σημασία. Οι Υδροχόοι λειτουργούν με ελαφρώς διαφορετικό τρόπο από τα άλλα ζώδια. Για παράδειγμα: αν οι Κριοί θέλουν να σου δείξουν τι ωραία που είναι η ζωή, και οι Τοξότες τι ωραία που είναι η ζωή τους, οι Υδροχόοι απλώς κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους, αναγνωρίζοντας (και εκτιμώντας, μην παρεξηγηθείς) την παρουσία σου. Ναι, μπορεί να είναι λίγο τρομακτικό ζώδιο, αν το ζήσεις από πολύ κοντά, αλλά – πίστεψέ μας – αξίζει… (in2life.gr)