Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Τα ζώδια που κάνουν πάντα την πρώτη κίνηση...



Από αυτά τα ζώδια, δεν χρειάζεται να περιμένεις πολύ...
για να πάρει μπρος το πράγμα… Θα έρθουν εκείνοι σε ‘σένα!
Κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι για να φλερτάρουν. Για να προσεγγίζουν κόσμο και να τον γοητεύουν με το χιούμορ και την προσωπικότητά τους. Και, όχι, δεν πρόκειται να παίξουν παιχνιδάκια και να κάνουν τους δύσκολους. Ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν, ξέρουν και πώς να το αποκτήσουν και δεν ενδιαφέρονται για όλες αυτές τις χαζομάρες που κάποιοι άλλοι θεωρούν απαραίτητο κομμάτι του… παιχνιδιού.
Κριός
Ο Κριός δεν φοβάται τίποτα, και σίγουρα όχι την απόρριψη. Δεν πρόκειται να αγχωθεί, επειδή ξέρει πόσο γοητευτικός είναι, και ξέρει πώς να σε κάνει να ενδιαφερθείς. Συνεπώς, θα σε πλησιάσει, θα κάνει ένα αστείο, εσύ θα γελάσεις και τα υπόλοιπα είναι λίγο-πολύ γνωστά. Επειδή με τους Κριούς, τα πράγματα είναι όντως τόσο εύκολα.
Λέων
Ο Λέων δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχει αυτοπεποίθηση. Έχει τον τρόπο του. Και είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς στην ισχυρή του προσωπικότητα, ειδικά όταν καταφέρνει να σε κάνει να αισθανθείς ότι είσαι το μόνο άτομο που τον ενδιαφέρει στο σύμπαν. Ακόμα κι αν ο διάλογός σας διαρκέσει δύο λεπτά, πάμε στοίχημα ότι θα τον σκέφτεσαι μετά.
Σκορπιός
Οι Σκορπιοί ξέρουν πολύ καλά πώς να κατακτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους, και αυτό σημαίνει πως θα δεις έναν Σκορπιό εντελώς διαφορετικό από αυτό που περιμένεις: τρυφερός, γεμάτος χιούμορ, ευχάριστος και αισιόδοξος. Ναι, οι Σκορπιοί έχουν χαμόγελα. Και επιλέγουν να τα χρησιμοποιούν τις πιο (α)κατάλληλες στιγμές.
Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι μας έχουν συνηθίσει σε πιο σοβαρές καταστάσεις. Συνεπώς, ίσως σου φανεί λίγο παράξενο αν έρθει ξαφνικά μπροστά σου ένας εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου (με το κοστούμι του, μη τα ισοπεδώνουμε όλα) και αρχίσει ξαφνικά να κάνει αστεία, να χαμογελάει, να είναι (ορίστε;) χαλαρός. Και έτσι χαλαρά, χωρίς να το καταλάβεις, θα βρεθείς στο κρεβάτι του… (in2life.gr)