Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

«Ζήσε όπως η γάτα »… στην προθήκη της αυλής μας!!!



Γνωρίζουμε όλοι ότι τα ζώα εκπέμπουν θετική ενέργεια...
Μήπως ήρθε η ώρα να τα εκτιμήσουμε και να τα «αντιγράψουμε» για μια καλύτερη ζωή, γεμάτη φως; Κάνε μόνο αυτά που έχεις επιλέξει να κάνεις. Ποτέ μη χάνεις την ευκαιρία να χαλαρώνεις. Απελευθερώσου από τις ενοχές. Διάλεξε τους ανθρώπους που πραγματικά σου ταιριάζουν και ζήσε όμορφα μαζί τους. Όχι τοξικές παρέες. Αποδέξου αυτό που είσαι και αγάπησέ το. Πάνω απ’ όλα αυτοεκτίμηση και αυτοσεβασμός.
Τα ζώα έχουν να μας διδάξουν πολλά. Τα πιο πολύτιμα μαθήματα στη ζωή: να αγαπάτε άνευ όρων, να εκφράζετε τα αληθινά συναισθήματά σας, να σέβεστε τον χώρο των άλλων, να προστατεύετε την οικογένεια, να κοιμάστε καλά και… πάντα να κρατάτε ένα μάτι ανοιχτό για τα ποντίκια!
Η γάτα έχει πιάσει το νόημα των πάντων, ας αντιγράψουμε τη γάτα! Η διαπίστωση αυτή ενέπνευσε τον Στεφάν Γκαρνιέ να γράψει ένα μοναδικό εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης. Αφεθείτε στην καθοδήγηση του συγγραφέα και του γάτου του Ζιγκί, οι οποίοι σας εξηγούν, βήμα βήμα, πώς να ζείτε καλύτερα, παρατηρώντας, απλώς, μια γάτα. Σειρά σας να γίνετε περίεργοι, ζεν, απαιτητικοί. Στο χέρι σας είναι η ελευθερία να ενεργείτε, να σκέφτεστε, να ζητάτε! Στο χέρι σας είναι να μην ενδίδετε πλέον στις επιταγές και τις πιέσεις της καθημερινότητας! Στο γραφείο, στο οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον, η γάτα θα σας βοηθήσει να αντιστέκεστε στο άγχος, να καλλιεργήσετε την ανεξαρτησία σας, να ενισχύσετε το χάρισμά σας…
Ένας εκπληκτικός πρακτικός οδηγός, γεμάτος κόλπα και πονηρές συμβουλές αιλουροειδών για μελέτη... που θα σας αλλάξει τη ζωή!