Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Τι ξεπέτα σου ταιριάζει, βάσει ζωδίου;



Αν θέλεις λίγο γρήγορο, εύκολο, χωρίς νόημα σεξ...
άφησέ μας να σου πούμε τι πρέπει να κάνεις.
Μερικές φορές, θες σεξ. Και το θέλεις τώρα. Και αν το θέλεις τώρα, καταλαβαίνεις ότι οι επιλογές σου είναι κάπως περιορισμένες. Ρίχνεις λίγο τις απαιτήσεις σου. Δεν σε νοιάζει, ας πούμε, τι είδους σεξ θα κάνεις και με ποιον, επειδή αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να κάνεις σεξ και μετά να πας σπίτι σου.
Και επειδή δεν είναι όλες οι ξεπέτες ίδιες – και αυτή είναι στήλη για ζώδια – ώρα να μάθουμε ποια συγκεκριμένη ξεπέτα ταιριάζει περισσότερο στον χαρακτήρα σου, βάσει ζωδίου.

Κριός
Είσαι παρορμητικός και σου αρέσει να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα. Αυτό σε κάνει τέλειο υποψήφιο για την Μεθυσμένη Ξεπέτα. Μπορεί να μην θυμάσαι τα πάντα την επόμενη μέρα, αλλά πόσο ωραίο μυστήριο θα έχεις για να λύσεις, όταν επιστρέψει η εγκεφαλική σου λειτουργία!

Ταύρος
Είσαι ζουζούνι και θες δέσιμο, ακόμα και στις ξεπέτες σου. Να προτείνουμε για ‘σένα την Ρομαντική Ξεπέτα; Συνήθως γίνονται με λάθος άτομα, που μετά ξυπνάνε ένα σωρό απαγορευμένα αισθήματα, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να διαχειριστεί ο Ταύρος.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι χαλαροί άνθρωποι, τους αρέσει να περνούν καλά… οπότε δεν θα κάτσουμε να το διαπραγματευτούμε, είναι οι πλέον κατάλληλοι για να εκτιμήσουν την χαρά της Ανώνυμης Ξεπέτας.

Καρκίνος
Για τον Καρκίνο, που είναι ρομαντικός και σχεσάκιας, έχουμε μια παραλλαγή, την Ξεπέτα Με Μέλλον. Σημειώνουμε ότι το μέλλον βρίσκεται, σε αυτό το στάδιο, εντελώς στο μυαλό του Καρκίνου, αλλά αυτό είναι ένα καλό μάθημα για να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θες, Καρκίνε.

Λέων
Οι Λέοντες δεν έχουν πολύ χρόνο για να σκέφτονται τι είδους ξεπέτα θα κάνουν, επειδή έχουν και σημαντικότερες δουλειές. Τους αρκεί ότι θα κάνουν σεξ. Άρα, για τους Λέοντες υπάρχει πάντα η κλασική επιλογή της Τυπικής Ξεπέτας.

Παρθένος
Εδώ θέλουμε να ακολουθήσετε την λογική μας. Θα προτείνουμε BDSM Ξεπέτα, επειδή (στο σεξ) οι Παρθένοι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Οι Παρθένοι που σιχάθηκαν τον κόσμο και αισθάνονται ΟΡΓΗ, και οι Παρθένοι που σιχάθηκαν τον κόσμο και χρειάζονται να νιώσουν ΠΟΝΟ για να το διαχειριστούν. Choose your class.

Ζυγός
Οι Ζυγοί που θα το διαβάσουν απλά θα κουνήσουν το κεφάλι καταφατικά, άρα δεν θα το αναλύσουμε: Ομαδική Ξεπέτα.

Σκορπιός
Αυτό το ζώδιο χρειάζεται κάτι έντονο. Κάτι τόσο έντονο, που δεν είμαστε σίγουροι αν θα το βρει ποτέ, συνεπώς πολλές από τις ξεπέτες αυτού του ζωδίου καταλήγουν απογοητευτικές. Και με πολύ θυμωμένο αυνανισμό. Θα το αποκαλέσουμε Η Ξεπέτα Που Δεν Συνέβη Ποτέ.

Τοξότης
Κάθε τους πράξη είναι μια νέα, τολμηρή περιπέτεια, και τίποτα δεν είναι πιο τολμηρό απ’ το να γνωρίζεις ένα άτομο, να πηγαίνεις σπίτι του και να μένεις εκεί για όσο καιρό σε αντέξει, επειδή όταν λες πως “χρειάζεσαι σεξ”, εννοείς όντως σεξ και όχι έναν απλό οργασμό, όπως όλοι μας. Οι Τοξότες, λοιπόν, είναι φτιαγμένοι για την Τριήμερη Ξεπέτα.

Αιγόκερως
Μην δώσεις στον Αιγόκερω κάτι φτηνιάρικο και γρήγορο και κακά μελετημένο. Δεν το αξίζει, ο κακόμοιρος. Μπορείς να πληρώσεις κι ένα ξενοδοχείο. Δεν έχει σημασία τι ξενοδοχείο, σημασία έχει ότι είχες την καλοσύνη να το πληρώσεις, αναβαθμίζοντας την ξεπέτα σας σε Χλιδάτη Ξεπέτα.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι δεν γουστάρουν τις ξεπέτες, επειδή κάνουν εγκεφαλικό σεξ. Από την άλλη, δε γουστάρουν τους ανθρώπους (και τους εγκεφάλους τους), επειδή δεν θέλουν να μιλάνε περισσότερο απ’ ό,τι πρέπει. Η λύση; Η Σταθερή Ξεπέτα, όπου κάνεις σταθερά σεξ με ένα άτομο, αλλά αρνείσαι πεισματικά να αποκαλέσεις αυτό που έχετε οτιδήποτε άλλο εκτός από “άραγμα”, “φάση”, ή “Χριστέ μου, απλά κάνουμε σεξ, τι παραπάνω θες από ‘μένα;!”

Ιχθείς
Και, τελευταίοι και καταϊδρωμένοι (από το σεξ), οι Ιχθείς. Που επίσης θα είναι έξτρα βρεγμένοι από τα δάκρυα, όταν συνειδητοποιήσουν πως για άλλη μια φορά, επέλεξαν το λάθος άτομο να βάλουν στην ζωή τους. Θα λέγαμε “στο κρεβάτι τους”, αλλά πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες Ιχθύ να σηκώνεται απ’ το κρεβάτι του; Θλιβερή Ξεπέτα, λοιπόν… (in2life.gr)