Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Αυτές είναι οι 2 πλευρές της προσωπικότητας του κάθε ζωδίου! Εσένα, ποιος είναι ο «κακός» σου εαυτός;


Κάθε ζώδιο έχει τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του. Δεν γίνεται...
κάποιος να έχει μόνο τα καλά. Όπως η έννοια του γιν-γιανγκ. Το να τις γνωρίζουμε μπορεί να μας φανεί χρήσιμο στην εξέλιξη και το ταξίδι μας.
Υπάρχουν δύο πρόσωπα σε κάθε ζώδιο! Διαβάστε παρακάτω…
1. Κριός
Πρώτο πρόσωπο: Αυτό το ζώδιο είναι ονειροπόλο και παλεύει για αυτά που θέλει. Έχει βάλει προτεραιότητες και η παρουσία του φωτίζει τον γύρω χώρο. Πάντα ξέρεις όταν ένας Κριός είναι κοντά.
Δεύτερο πρόσωπο: Μπορεί να έχει πολύ μεγάλες αλλαγές στην ψυχολογία του και να εκνευρίζεται εύκολα. Εάν κάτι δεν πάει όπως το θέλει, μπορεί να αναστατωθεί πολύ εύκολα.
2. Ταύρος
Πρώτο πρόσωπο: Είναι πιστός, δουλευταράς και αξιόπιστος. Είναι ταπεινός και δεν καυχιέται για όσα πετυχαίνει. Συμπεριφέρεται πάντα ευγενικά και είναι φιλικός.
Δεύτερο πρόσωπο: Εάν αποφασίσει κάτι, δεν αλλάζει με τίποτα. Αυτό τον κάνει δύσκολο άνθρωπο μερικές φορές. Μπορούν επίσης να γίνουν πολύ ζηλιάρηδες και περιοριστικοί.
3. Δίδυμος
Πρώτο πρόσωπο: Είναι δεκτικός και δεν κατακρίνει τους άλλους. Πάντα τον ελκύει το καινούργιο και το διαφορετικό. Τίποτα δεν μπορεί να περιορίσει το ελεύθερο πνεύμα του.
Δεύτερο πρόσωπο: Μπορεί να γίνει ανυπόμονος και αυτό τον κάνει να παίρνει τις λάθος αποφάσεις. Όταν είναι πιεσμένος, μπορεί να ξεσπάσει σε κάποιον αγαπημένο του, πληγώνοντας τον.
4. Καρκίνος
Πρώτο πρόσωπο: Νοιάζεται και φροντίζει τους άλλους. Είναι πολύ καλός φίλος γιατί πάντα είναι πρόθυμος να ακούσει και να δώσει καλές συμβουλές.
Δεύτερο πρόσωπο: Είναι πολύ ευαίσθητος και έχει πολύ καλή αντίληψη με αποτέλεσμα να είναι επιρρεπείς σε συναισθηματικές αναταραχές. Αυτό συχνά του προκαλεί κατάθλιψη. Μερικές φορές νιώθει πως δεν τον καταλαβαίνουν και απομακρύνεται από τους φίλους του.
5. Λέων
Πρώτο πρόσωπο: Μπορεί να είναι πολύ αστείος και να σε γοητεύσει αμέσως. Είναι πολύ καλός ηγέτης και πάντα θέλει να είναι στο κέντρο της προσοχής.
Δεύτερο πρόσωπο: Σκέφτεται πολύ τον εαυτό του. Κοροϊδεύει τους άλλους και τους απορρίπτει επειδή τους θεωρεί κατώτερους. Η συμπεριφορά του τον κάνει να φαίνεται πολύ επιφανειακός.
6. Παρθένος
Πρώτο πρόσωπο: Είναι λογικός παίχτης και πάντα θα σκεφτεί λογικά. Αν του δώσεις ένα πρόβλημα, θα βρει την καλύτερη μέθοδο για να το λύσει. Είναι πολύ έξυπνος και πρακτικός.
Δεύτερο πρόσωπο: Όταν οι υπολογισμοί του πέφτουν έξω, απογοητεύεται πολύ βαθιά. Το να σκέφτεσαι πολύ δεν είναι καλό και αυτός το παρακάνει.
7. Ζυγός
Πρώτο πρόσωπο: Είναι μεσολαβητής. Φέρεται καλά σε όλους και θέλει να έχει σταθερότητα στην ζωή του. Δεν του αρέσουν οι αναταραχές και δεν τις ενθαρρύνει.
Δεύτερο πρόσωπο: Νιώθει πολύ άσχημα όταν δεν μπορεί να κρατήσει την ισορροπία στην ζωή του και έχει τάσεις φυγής προκειμένου να μην αντιμετωπίσει το πρόβλημα.
8. Σκορπιός
Πρώτο πρόσωπο: Το χιούμορ του τον κάνει αξιολάτρευτο. Οι άνθρωποι περνάνε πολύ καλά μαζί του. Είναι επίσης πολύ έξυπνος και εκτιμάει την ελευθερία του. Θα κυνηγήσει τα όνειρά του σαν να μην υπάρχει αύριο.
Δεύτερο πρόσωπο: Εάν σας βάλει στον στόχο, την βάψατε. Εάν νιώσει αδικημένος, δεν θα σας αφήσει έτσι εύκολα. Αυτό είναι μία μορφή αυτοάμυνας.
9. Τοξότης
Πρώτο πρόσωπο: Επικεντρώνεται πάντα στην θετική πλευρά και είναι πολύ καλός για παρέα. Αυτό τον κάνει πολύ δημοφιλή.
Δεύτερο πρόσωπο: Συχνά απομακρύνεται από τον στόχο του. Δεν είναι πολύ καλός στο να επικεντρώνεται σε ένα πράγμα. Όταν δεν βλέπει καθαρά το μονοπάτι, τείνει να χάνει το ενδιαφέρον του και να βαριέται.
10. Αιγόκερως
Πρώτο πρόσωπο: Κάνει πολύ έντονες προσπάθειες. Θέλει να πετύχει την τελειότητα και την επιτυχία. Σπάνια θα αποκλίνει από το μονοπάτι του και ξέρει πάντα πού θέλει να πάει.
Δεύτερο πρόσωπο: Όπως συμβαίνει συχνά με τους πετυχημένους ανθρώπους, γίνεται εύκολα αλαζόνας. Νιώθει καλύτερος και γίνεται ιδιότροπος με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συνεργαστείς εύκολα μαζί του.
11. Υδροχόος
Πρώτο πρόσωπο: Ψάχνει συνέχεια για νέες ιστορίες και καινούργιους ανθρώπους. Αγαπάει τις νέες δουλειές και δεν φοβάται να εξερευνήσει το άγνωστο.
Δεύτερο πρόσωπο: Είναι δύσκολο να μείνεις μαζί του γιατί συνήθως δεν έχει χρόνο. Ενώ ζει την ζωή του, η προτεραιότητά του δεν είναι ποτέ το άλλο του μισό.
12. Ιχθύς
Πρώτο πρόσωπο: Έχει πολύ καλή αντίληψη και κατανόηση. Εάν σας υποσχεθεί κάτι, θα τηρήσει τον λόγο του. Είναι πολύ πιστός σύντροφος… (youweekly.gr)