Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Γιατί σε παράτησε, βάσει του ζωδίου της...



Ίσως έκανες κάτι εσύ, ίσως φταίει απλά η κακή η στιγμή...
Και ίσως να φταίει το ζώδιό της. Συμβαίνουν αυτά.
Κριός
Βαρέθηκε. Οι Κριοί βαριούνται πολύ εύκολα στις σχέσεις τους, και είναι καθημερινός αγώνας να τους κρατάς το ενδιαφέρον. Αν, λοιπόν, είχατε αρχίσει να ρουτινιάζετε, μάλλον δεν άντεξε άλλο.
Ταύρος
Για να χάσει ξαφνικά το ενδιαφέρον της μια γυναίκα Ταύρος, αυτό σημαίνει ότι την πίεσες. Ότι το παράκανες. Είναι από τα πιο υπομονετικά ζώδια, αρκεί κι εσύ να φέρεσαι όπως πρέπει.
Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι λιγάκι άγριο ζώδιο. Τους αρέσει να ζουν στα άκρα. Και, αν θες να σταθείς επάξια δίπλα της, πρέπει να μπορείς να την ακολουθήσεις. Αν δεν τα καταφέρεις, μην περιμένεις πολλά…
Καρκίνος
Για να φτάσει μια γυναίκα Καρκίνος, που θα έδινε τα πάντα για την σχέση της, να σε παρατήσει, σταμάτησε να σε εμπιστεύεται. Και μάλλον θα είχε λόγο…
Λέων
Οι Λιονταρίνες αξίζουν να τους φέρεσαι σαν βασίλισσες που είναι—που δεν είναι και τόσο δύσκολο, βασικά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τις ακούς, να καταβάλεις προσπάθεια. Δεν το έκανες; Αντίο.
Παρθένος
Το ξέρουμε πως οι Παρθένοι δεν είναι και οι καλύτεροι στην επικοινωνία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουν να παίρνουν επιβεβαίωση όπως όλοι οι υπόλοιποι. Αν μια γυναίκα Παρθένος σε παρατήσει, στα ξαφνικά, λογικά πιστεύει ότι δεν την γουστάρεις αρκετά, και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.
Ζυγός
Οι Ζυγοί έχουν πολλά να πουν, και χρειάζονται πρόθυμα αυτιά. Αν στα δικά σου αυτιά υπήρχε κερί, τότε την έβαψες.
Σκορπιός
Θέλει υπομονή για να βγεις με μια γυναίκα Σκορπιό. Χρειάζονται πολύ καιρό μέχρι να εμπιστευτούν και να ξεδιπλώσουν την προσωπικότητά τους. Αν την πίεσες, δεν πρόκειται να χαραμίσει τον χρόνο της μαζί σου.
Τοξότης
Πάρα πολύ απλό, και το καλό που σου θέλουμε να μην το κάνεις: Της έγινες βδέλλα.
Αιγόκερως
Οι γυναίκες Αιγόκεροι είναι από τους πιο φιλόδοξους ανθρώπους. Που σημαίνει ότι η καριέρα τους σχεδόν πάντα μπαίνει πάνω από τον έρωτα. Άρα, όσο σκληρό κι αν ακούγεται, μάλλον δεν προλάβαινε να ασχοληθεί με την σχέση σας…
Υδροχόος
Την πίεσες; Ετοιμάσου να μην την ξαναδείς, να μην σου απαντήσει ξανά σε μήνυμα, και επίσης μετά από λίγο καιρό να σε μπλοκάρει από παντού.
Ιχθείς
Οι Ιχθείς έχουν ζήσει άσχημα σκηνικά. Είναι από τα πιο ευαίσθητα ζώδια, και έχουν πληγωθεί πολλές φορές από κακούς συντρόφους. Και, κάποιες φορές, προτιμούν να λήξουν μία σχέση που πιστεύουν θα καταλήξει όπως όλες οι άλλες, παρά να αφήσουν το κακό να συμβεί… (in2life.gr)