Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Διάλεξε ένα σύμβολο και ανακάλυψε το μέλλον!!!


Ένα μόνο σύμβολο θα σας δείξει στοιχεία από το μέλλον σας! 

1. Αρμονία και ισορροπία
Αγαπάτε την υπερβολή, αν και αυτό είναι και καλό και κακό. Μερικές φορές ξέρετε πώς να είστε πολύ υπεύθυνοι. Ακόμη και οι πιο μικρές εμπειρίες ή καταστάσεις μπορεί να σας προκαλέσουν πολλά συναισθήματα και να επηρεαστείτε βαθιά αλλά πρέπει να το καταπολεμήσετε!
Μην καταστείλετε τα συναισθήματά σας, αλλά μάθετε πώς να τα εκλογικεύετε. Κάποιες φορές πρέπει να βλέπετε τα πράγματα λογικά! Τα συναισθήματα είναι καλά, αλλά πρέπει να υπάρχει και ισορροπία. Στο μέλλον θα επιτύχετε κάτι θετικό για το οποίο εργάζεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά πρώτα πρέπει να δημιουργήσετε ισορροπία μέσα σας.
2. Ιστός αράχνης
Να είστε προετοιμασμένοι, γιατί έρχονται σοβαρές αλλαγές στο εγγύς μέλλον. Η ζωή σας θα ξεκινήσει από την αρχή με την έννοια της λέξης. Eστιάστε στην ενέργεια και την εξουσία σας, ώστε να μπορείτε να συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε δραστικές αλλαγές.
Πρέπει να αφήσετε πίσω σας κακές συνήθειες και στερεότυπα. Πολλές φορές καταλήγετε να είστε ο μεγαλύτερος εχθρός σας και ήρθε η ώρα να σταματήσετε. Να είστε ο καλύτερος φίλος σας. 
3. Προστασία
Στο μέλλον σας υπάρχει μεγάλη αγάπη, αληθινή φιλία. Ίσως να περνάτε μοναχική και δύσκολη φάση, αλλά σύντομα θα τελειώσει. Η ευτυχία θα σας βρει.
Εν τω μεταξύ, χαρίστε ένα χαμόγελο στο διπλανό σας, αγάπη στους δικούς σας και προσοχή στους ανθρώπους γύρω σας. Αυτό που δίνετε, θα γυρίσει διπλό - κάτι καλό στη ζωή σας περιμένει. Στο τέλος, θα λύσετε όλα τα προβλήματα και τα προβλήματά σας… (e-radio.gr)