Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

STAND UP Comedy SHOW… στο Πόλις



Κυρίες και Κύριοι, υποδεχθείτε τέσσερις εξαιρετικούς κωμικούς...
Blink Mike, Θωμά Ζάμπρα, Κωνσταντίνο Μπούρα-Μπαϊμάκο, και Δημήτρη Χριστοδούλου σ’ ένα απολαυστικό stand-up comedy!
O Πολυχώρος Πόλις υποδέχεται το Σάββατο 26 Μαΐου στις 21.30 τέσσερις εξαιρετικά ταλαντούχους κωμικούς της νέας γενιάς του ελληνικού stand-up. 
Οι Blink Mike, Θωμάς Ζάμπρας, Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος, και Δημήτρης Χριστοδούλου θα σας κάνουν να γελάσετε με την ψυχή σας, σχολιάζοντας την πραγματικότητα με το δικό τους μοναδικό τρόπο.
Το ελληνικό stand-up comedy βρίσκεται σε μία διαρκώς ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και από τη σκηνή του "Πόλις" παρελαύνουν σταδιακά όλα τα δυνατά μα και ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής σκηνής. 
Ένα μικρόφωνο και ακατάπαυστοι κωμικοί μονόλογοι αρκούν για να προκαλέσουν γέλιο μέχρι δακρύων.
«Ο Blink Mike είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της ελληνικής stand up comedy. Πρόκειται για έναν χαλαρό τύπο που σε κάνει να γελάς αβίαστα, χωρίς επιτηδευμένες ατάκες και "στήσιμο"…»
«Ο Θωμάς Ζάμπρας ήρθε σε επαφή με το χιούμορ με Αστερίξ και Αρκά. Τώρα κάνει stand-up και σεναριογραφεί δικά του αστεία»
«Ο Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος αγαπημένος stand up comedian Παίζει σε stand up παραστάσεις. Όταν δεν τον βλέπει κανείς, παίζει τον σοβαρό και γελάει μόνος του»
«Ο Δημήτρης Χριστοδούλου ασχολείται με το Stand-up Comedy λέγοντας σύντομα αστεία και λογοπαίγνια. Του αρέσει αυτό...»
Περισσότερες Πληροφορίες: 
210 8000009 Πολυχώρος "Πόλις"