Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Έφτασε το πρώτο διαστημικό λεωφορείο… στην Καλαμάτα!!!


Ακόμη απορεί η ελληνική κοινή γνώμη με την απίστευτη πρόταση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Βασίλη Καπερνάρου να δημιουργηθεί Παγκόσμιο Κέντρο Διαστημικού Τουρισμού στην Καλαμάτα, με κατασκευή βάσης εκτόξευσης επανδρωμένων πυραύλων στο διάστημα...

για τουριστικούς λόγους!
Χρήστης στο twitter παρουσίασε σήμερα στον κ. Καπερνάρο την «Συναρπαστική φωτό του διαστημικού λεωφορείου στην Αριστομένους (κεντρική οδός Καλαμάτας) στρίβοντας για το κοσμοδρόμιο!», όπως αναφέρει στο σχόλιό του, προφανώς γελώντας.
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, κατέθεσε ερώτησή προς τους υπουργούς, στην οποία επικαλείται δηλώσεις επιστημόνων και ερευνητών, σύμφωνα με τις οποίες «η Καλαμάτα, λόγω της θέσης της στον παγκόσμιο χάρτη, έχει τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα για να δημιουργήσουμε εδώ, στην Ελλάδα, τη μεγαλύτερη βάση εκτόξευσης επανδρωμένων πυραύλων στο Διάστημα για τουριστικούς λόγους».

Επισημαίνει, δε, «την τεράστια ανάγκη για επενδύσεις στην Ελλάδα και την ολοένα και περισσότερο διογκώμενη ανάγκη για καινοτόμες ιδέες, που θα προσφέρουν στη χώρα μας νέες θέσεις εργασίας σε καταρτισμένο προσωπικό, αλλά και εισροή χρήματος»… (iefimerida)