Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό «Εκφράσου μέσα από τον αθλητισμό»!!!


Και κερδίστε δωροεπιταγή 300 ευρώ για αγορές από τα καταστήματα INTERSPORT
Η INTERSPORT διεξάγει εικαστικό διαγωνισμό με θέμα «Εκφράσου μέσα από τον αθλητισμό» και καλεί τον κόσμο να ζωγραφίσει το δικό του σχέδιο εμπνευσμένο από τον αθλητισμό...

 
Οι 3 νικητές του διαγωνισμού θα δουν τα σχέδιά τους να τυπώνονται σε συλλεκτικά T-Shirts που θα πωλούνται αποκλειστικά στα καταστήματα INTERSPORT και θα κερδίσουν δωροεπιταγή 300 Ευρώ για αγορές από τα καταστήματα INTERSPORT. 
Ο αθλητισμός είναι τρόπος έκφρασης και για αυτό η INTERSPORT αναζητά δημιουργικά σχέδια που έχουν ως πηγή έμπνευσης τον αθλητισμό τα οποία θα αποτελέσουν μια συλλεκτική συλλογή T-Shirt! Επειδή όμως ο αθλητισμός εκτός από τρόπος έκφρασης είναι και προσφορά, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των συλλεκτικών T – Shirts θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων είναι από 25/11/2013 – 05/01/2014. 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της INTERSPORT στο Facebook: https://www.facebook.com/IntersportGR 
Σχετικά με την INTERSPORT

Η INTERSPORT ATHLETICS Α.Ε.Ε. είναι μέλος του Ομίλου FOURLIS. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το Σεπτέμβριο του 2000 και σήμερα έχει δίκτυο 41 καταστημάτων πανελλαδικά. Μέλη του Ομίλου FOURLIS είναι επίσης η INTERSPORT Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Κύπρου και Τουρκίας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η INTERSPORT είναι η νούμερο 1 αλυσίδα αθλητικών ειδών, με παρουσία σε 42 χώρες, δίκτυο 5.400 καταστημάτων και τζίρο που το 2012 έφτασε τα 10,2 δις Ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.intersport.gr (parapolitika)