Τρίτη 16 Μαΐου 2017

«Το παν στη ζωή είναι το ΠΑΝ» στο γραφείο του Παύλου


«Πετυχαίνεις μόνο δουλεύοντας…», σημειώνει...
ο Νικόλαος Ι. Σταυρόπουλος ο συγγραφέας του βιβλίου, δίνοντας το στίγμα για το πνεύμα και τη φιλοσοφία αυτού του βιβλίου.
Ενός βιβλίου που σε κερδίζει, πρώτα από όλα με την αμεσότητα του λόγου που χρησιμοποιεί, αλλά και από τον τρόπο που περνάει τα μηνύματα που θέλει στον αναγνώστη.
Δίχως λοιπόν να πλατειάζει και να υπερβάλει, ο συγγραφέας μας προσφέρει αυτό του το πόνημα προς μελέτη… όχι για να εφησυχαστούμε, αλλά για να πιστέψουμε στον εαυτό μας και τις δυνάμεις μας, μα και για να ανακαλύψουμε όλα εκείνα τα «μυστικά» που κρύβει η καθημερινότητα.
Το ΠΑΝ… είναι ο σκοπός σε αυτή τη ζωή και πραγματικά διαβάζοντας αυτό το βιβλίο θα λάβεις πολλές απαντήσεις για πολλά θέματα που μέχρι χθες τα θεωρούσες δεδομένα, θα επανεξετάσεις πολλές σου αποφάσεις, αλλά και θα θέσεις νέους στόχους.
Η ευτυχία με «κατακτά», μόνο όταν κάνεις αυτό που αγαπάς… αρκεί να αγωνίζεσαι γι’ αυτό και να πιστεύεις.
Και ο συγγραφέας έχοντας αγαπήσει όλα αυτά που έχει γράψει, μας κάνει πλουσιότερους σε γνώση, γιατί όσα λέει είναι αλήθειες και «βάλσαμο» σε κάθε τραυματισμένη ψυχή.
Άρα, από ότι καταλαβαίνουμε, σήμερα κάνουμε λόγο για ένα βιβλίο που δεν θα διαβαστεί μόνο μια φορά, αλλά θα αποτελέσει τον «πυρήνα» για ένα συνεχές παιχνίδι με τη γνώση και τη δύναμη της ψυχής μας.


Παύλος Ανδριάς
Συγγραφέας – Δημοσιογράφος

www.aylogyros news.gr