Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Έκθεση παιδικής ζωγραφικής και εικαστικών: «Με τα χρώματα της αθωότητας»


Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών...
Ελλάδος σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας, διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά έκθεση παιδικής - νεανικής ζωγραφικής και εικαστικών με τίτλο:
"Με τα χρώματα της αθωότητας", η οποία είναι αφιερωμένη στα νέα παιδιά ηλικίας πέντε (5) ως δεκαοχτώ (18) ετών, με έφεση στις εικαστικές τέχνες.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 16 - 17 Ιουνίου 2017,
στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας "Σοφία Λασκαρίδου"
(Λασκαρίδου 120, ΤΚ 176 75, Καλλιθέα).
Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής: 
η Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

 Έ
κθεση παιδικής ζωγραφικής και εικαστικών: 
«Με τα χρώματα της αθωότητας»
της ομάδας Juniors του 
Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος
16 – 17 Ιουνίου 2017, 
Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας «Σοφία Λασκαρίδου»

«Με τα χρώματα της αθωότητας» είναι ο τίτλος της παιδικής έκθεσης ζωγραφικής και εικαστικών που διοργανώνει, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος με τη συνεργασία του Δήμου Καλλιθέας. Στην έκθεση, η οποία είναι αφιερωμένη στα νέα ταλέντα, λαμβάνουν μέρος με έργα τους οι μικροί εικαστικοί, μέλη ή μη της ομάδας Juniors του Ομίλου.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, στις 8μμ, παρουσία των μικρών μας καλλιτεχνών, στους οποίους θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.
Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής αυστηρά, η Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, στη γραμματεία του Ομίλου, μέσω email: unescohellas.tlee@gmail.com, όπως περιγράφεται στους κατωτέρω όρους συμμετοχής. Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας, δηλώσεις δε θα γίνονται δεκτές.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέοι και νέες εικαστικοί από 5 ως 18 ετών, μέλη ή μη της ομάδας Juniors του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος.
2.  Κάθε νέα-νέος καλλιτέχνης, μπορεί να εκθέσει δύο (2) έργα του, ζωγραφικής, αγιογραφίας, γλυπτικής, μικτής τεχνικής ή κατασκευές (κολάζ, οριγκάμι, πηλός κλπ).
3.  Τα έργα ζωγραφικής, θα πρέπει να είναι σε πλαίσιο (τελάρο ή κορνίζα) και να έχουν τη δυνατότητα ανάρτησης και στήριξης, να φέρουν δηλαδή στην πίσω πλευρά τους γαντζάκι ή σύρμα. Το κάθε έργο θα πρέπει να φέρει το όνομα του καλλιτέχνη.
4.      Η τοποθέτηση των έργων στο χώρο, θα γίνει από τους υπεύθυνους εικαστικούς του Ομίλου, με κριτήριο την καλύτερη δυνατή θέαση, ανάλογα με το μέγεθος και το είδος κάθε έργου.
5.      Η παράδοση των έργων για το στήσιμο της έκθεσης θα γίνει ως την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο γραφείο του Ομίλου, Ελευθ. Βενιζέλου 156, 4οςόροφος, ΤΚ 176 75, Καλλιθέα.
6.      Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email για τον ακριβή χρόνο παράδοσης των έργων, καθώς και για την παραλαβή τους μετά το πέρας της έκθεσης, όπως και για τις λοιπές λεπτομέρειες της διοργάνωσης (εγκαίνια κλπ).
7.  Ο γονέας – κηδεμόνας κάθε καλλιτέχνη θα χρειαστεί να αποστείλει στη γραμματεία, μέσω email, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη τη δήλωση συμμετοχής ως την Παρασκευή 9 Μαΐου 2017 (καταληκτική ημερομηνία), όπου θα επισυνάπτονται τα στοιχεία επικοινωνίας του καλλιτέχνη (διεύθυνση - κινητό τηλέφωνο – email), καθώς και τα στοιχεία των έργων (τίτλος, τεχνική, διαστάσεις).
Για περισσότερες πληροφορίες - διευκρινίσεις: 
Γραμματεία Ομίλου 
Τηλέφωνο: 210 9514523 (9πμ-2μμ)