Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

«Οι ποντικοί ήπιαν όλα τα ποτά»!!! Οι πιο αστείες δικαιολογίες που έχουν δοθεί ποτέ…


Το γύρο του κόσμου κάνει η δικαιολογία που έδωσε...
το αστυνομικό τμήμα του Μπιχάρ στην Ινδία, πως τα 200 γαλόνια αλκοόλ που εξαφανίστηκαν από το τμήμα τα ήπιαν... ποντικοί. Δεν προκαλεί έκπληξη πως μέλη της κυβέρνησης που είναι υπέρ της απαγόρευσης του αλκοόλ λένε πως αυτή είναι η πιο αστεία δικαιολογία που άκουσαν ποτέ «Πως είναι δυνατόν ποντικοί να κατανάλωσαν μία τόσο μεγάλη ποσότητα αλκοόλ;» ρώτησε ένα μέλος της κυβέρνησης και στην συνέχεια δύο αστυνομικοί του τμήματος του Μπιχάρ συνελήφθησαν με την κατηγορία πως κατανάλωσαν αλκοόλ, πιθανότατα... παρέα με τα ποντίκια.
Ήταν όμως όντως αυτή η πιο αστεία δικαιολογεί που έχει δοθεί ποτέ; Ίσως μία από τις επόμενες παίρνει τα... σκήπτρα.
Ένας κεραυνός για... έντεκα
Σύμφωνα με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Βόρειας Κορέας, ο κεραυνός δεν χτυπάει μία φορά αλλά... έντεκα. Όταν η Βόρεια Κορέα έχασε με 2-0 από τις ΗΠΑ στο πρώτο τους ματς στο παγκόσμιο κύπελλο του 2011 ο προπονητής σκέφτηκε μία δικαιολογία που ομολογουμένως ήταν πρωτότυπη. Είπε λοιπόν πως ολόκληρη η ομάδα είχε χτυπηθεί από κεραυνό έναν μήνα πριν και από τότε δεν είχαν την ίδια απόδοση.
Τώρα αν τον προπονητή τον χτύπησε ο ... κεραυνός του Κιμ Γιονγκ Ουν αργότερα, δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Βοήθεια στα... ψώνια
Το 2013 η αστυνομία συνέλαβε μία γνωστή ιερόδουλη μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήταν εκείνη την ώρα μπροστά από ένα ΑΤΜ, βγάζοντας χρήματα. Ο ίδιος πάντως αρνήθηκε σθεναρά πως η κοπέλα βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο του για την δουλειά που όλοι φαντάζονταν. Όταν ρωτήθηκε είπε πως έβγαζε λεφτά γιατί ήθελε να αγοράσει ντομάτες και πως η κοπέλα θα του έδειχνε ένα καλό μαγαζί για να τις αγοράσει. Ο αστυνομικός που έκανε την σύλληψη τον παραδέχτηκε πάντως: «η καλύτερη δικαιολογία που έχω ακούσει εδώ και δέκα χρόνια».
Οι αποχρώσεις του... γκρι και ο σερ Άλεξ
ον Απρίλιο του 1996 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιζε τόσο άσχημα απέναντι στην Σαουθάμπτον που ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον σκέφτηκε μία κίνηση στο ημίχρονο που χρησιμοποιήθηκε ως μία (ευφυή) δικαιολογία για την κακή απόδοση. Έβαλε την ομάδα να αλλάξει φανέλες και συγκεκριμένα να βγάλει τις γκρι που φορούσε. Η δικαιολογία που χρησιμοποίησε έχει γράψει ιστορία στα σπορ: «Οι παίκτες δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν ο ένας τον άλλον. Είπαν πως ήταν δύσκολο να δουν τους συμπαίκτες τους όταν σήκωναν το κεφάλι».
Μήπως είναι ο Μπάτμαν;
Το 2011 ένας άντρας στο Πίτσμπουργκ προσπάθησε να κλέψει ένα αυτοκίνητο μάρκας Chevrolet Impala. Δυστυχώς γι' αυτόν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήταν αστυνομικός ο οποίος και τον συνέλαβε. Ο επίδοξος κλέφτης όμως δεν... πτοήθηκε. Επειδή γυριζόταν η ταινία Μπάτμαν «The Dark Nigkt Rises» 250 μίλια μακριά, του είπε πως ο ίδιος συμμετείχε σε αυτήν και το να κλέψει ένα αυτοκίνητο ήταν μέρος του σεναρίου. Απλά φανταστικό.
Σκόνταψε ο άνθρωπος

Η δικαιολογία που χρησιμοποίησε ο Λουις Σουάρεζ όταν δάγκωσε τον Τσιελίνι είναι σαφώς μία από αυτές που έχουν γράψει ιστορία. Μπορεί να παρακολούθησαν τη στιγμή «live» εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο, ο ίδιος όμως επέμενε : «Γλίστρησα και έπεσα με τα δόντια πάνω του». Απλά άτυχος… (koolnews.gr)