Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Είσαι έτοιμη για sexting; Οι 8 κανόνες του διαδιακτυακού σεξ


Σημασία δεν έχει αν το κάνεις, αλλά αν το κάνεις σωστά!

Αν το τελευταίο διάστημα έχεις κολλήσει στα πλήκτρα του κινητού σου για να στέλνεις σέξι μηνύματα όλη μέρα στο αντικείμενο του πόθου σου σε ενημερώνουμε πως δεν είσαι η μόνη. Το sexting είναι η νέα (σχεδόν νέα δηλαδή) σεξουαλική αποπλάνηση που κάθε γυναίκα έχει τολμήσει. Και αφού το κάνεις κάνε το σωστά χωρίς ενοχές...
1. Ξεκίνησε βήμα βήμα
Το να χτίζεις τη σεξουαλική ένταση αργά και σταδιακ αυξάνει την ανυπομονησία για συνάντηση και στους δύο. Ξεκίνησε το σέξι μήνυμα σου κάπως έτσι: ΄"Δεν μπορώ να σταματήσω να σε σκέφτομαι. Θέλω τα χείλη σου να φιλήσουν τα δικά μου τώρα». Τέλειο!
2. Γίνε λίγο πιο πικάντικη σταδιακά
Μόλις μπείτε στο κλίμα αυτό που χρειάζεσαι να του δώσεις είναι κάτι πιο καυτό για να το κάνει εικόνα. Δηλαδή... "θα ήθελα να μπορούσες να δεις αυτό που φοράω.... Είναι μαύρο, σατέν και μου πάει πολύ...". Μην στείλεις φωτογραφία σου όμως. Συνέχισε να δίνεις λεπτομέρειες.
3. Γίνε πιο περιγραφική από ποτέ
Αφού τον άφησες να αναρωτιέται γίνε ξαφνικά ξεκάθαρη και αιφνιδίασέ τον. "Θέλω να έρθεις εδώ, να σε περιμένω στην πόρτα, να μου βγάλεις τα ρούχα και να κάνουμε έρωτα". Πώς να αντισταθεί;
4. Κάνε τον να θυμηθεί
Πες του πόσο πολύ σου άρεσε αυτό που κάνατε την τελευταία φορά που συναντηθήκατε. Μπορεί να ήταν ο τρόπος που σε άγγιζε, ο τρόπος που σε φιλούσε ή τρόπος που σε έκανε να φτάσεις στην κορύφωση. "Θυμάσαι προχτές που με έκανες να τελειώσω δύο φορές; Δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου". Τώρα ούτε και εκείνος!
5. Κάνε του ερωτήσεις
Τα μηνύματα που χρειάζονται απάντηση κάνουν το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον. "Τι θα έκανες αν έρθω τώρα σπίτι σου, φορώντας μόνο το φόρεμα μου και τίποτα άλλο";
6. Επιβεβαίωσε τον
Αν σου αρέσουν τα μηνύματα που σου στέλνει πες το! Το αγόρι που κάνεις sexting προφανώς είναι κάποια χιλιόμετρα μακριά σου και επειδή δε σε βλέπει θέλει να ξέρει πόση ερωτική διάθεση έχεις. Τα θετικά σου σχόλια για αυτά που σου λέει είναι ο λόγος για να λατρέψει και να θέλει το sexting σου.
7. Μία εικόνα χίλιες λέξεις
Δεν στο προτείνουμε καθώς δεν είμαστε καθόλου σίγουροι για την διαδικτυακή ασφάλεια, αλλά σου λέμε πως μια φωτογραφία αξίζει όσο δέκα περιγραφικά μηνύματα. Η συμβουλή μας είναι να μη στείλεις ποτέ γυμνή σου φωτογραφία στην οποία να φαίνεται το πρόσωπό σου. Δεν θες να δεις κάποια φωτογραφία σου στο internet. Τις έχεις ακούσει άλλωστε τις ιστορίες με τις διάσημες που την πάτησαν!
8. Μην εκμεταλλευτείς το sexting πολύ νωρίς

Αν μόλις γνώρισες κάποιον δε θες η σχέση σας να γίνει πολύ νωρίς αποκλειστικά σεξουαλική. Δώσε του κάτι να φαντάζεται και μην του το δίνεις το σεξ σου (και το διαδικτυακό) γρήγορα. Μπορείς να γίνεις σέξι μαζί του, αλλά όχι πολύ νωρίς… (queen.gr)