Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ποια τα απίστευτα φυσικά κόλπα για να μη μυρίζουν οι μασχάλες από τον ιδρώτα…


Ποια τα φυσικά «κόλπα» για να μην μυρίζουν...
οι μασχάλες σας από τον ιδρώτα;
Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε στις μασχάλες σας χημικά προϊόντα του εμπορίου, τα οποία πολλές φορές δεν έχουν και τα αποτελέσματα που “υπόσχονται”, ή εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τα αποσμητικά και αντιιδρωτικά που έχετε ήδη δοκιμάσει, εξετάστε τις ακόλουθες πολύ αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξαλείψετε τη δυσάρεστη οσμή του ιδρώτα στις μασχάλες.

Μαγειρική σόδα
Αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των οσμών στο ψυγείο ή το πλυντήριο, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε την οσμή και στις μασχάλες σας.
Ανακατέψτε λίγη ποσότητα μαγειρικής σόδας με λίγο καλαμποκάλευρο και εφαρμόστε αυτό το μείγμα στην περιοχή της μασχάλης για να διατηρήσετε το δέρμα σας ξηρό και φρέσκο όλη την ημέρα. Χρησιμοποιήστε το κυρίως πριν να ντυθείτε το πρωί.

Έλαιο από δέντρο τσαγιού
Διάφορα προβλήματα του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της δυσάρεστης οσμής, μπορούν να λυθούν με τη βοήθεια αυτού του απαλού φυσικού ελαίου.
Είναι γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές του ιδιότητες. Φτιάξτε ένα μείγμα από λίγες σταγόνες του ελαίου από δέντρο τσαγιού και λίγο φυσικό ροδόνερο και στη συνέχεια ψεκάστε το πάνω στην περιοχή της μασχάλης.

Αλκοόλ
Επιλέξτε άοσμη αλκοόλη, όπως βότκα, προκειμένου να αποφευχθεί η μυρωδιά από το ίδιο το αλκοόλ. Ψεκάστε λίγο αλκοόλ κάτω από τα χέρια σας και θα αφαιρέσετε τη μυρωδιά και τα βακτηρίδια αμέσως. Φυσικά, πρέπει να το χρησιμοποιήσετε πριν ντυθείτε.

Υπεροξείδιο του υδρογόνου (οξυζενέ)

Εκτός από τα πολυάριθμα οφέλη που παρέχει, το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι επίσης ένας καταπληκτικός τρόπος για να εξαλειφθεί η οσμή στη μασχάλη. Απλά συνδυάστε το οξυζενέ με νερό ή φυσικό ροδόνερο και ψεκάστε το στις μασχάλες σας… (fimes.gr)