Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

28ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους: 1 έως 3 Ιουνίου 2018 – άνοιξε η πλατφόρμα των εγγραφών



Η θρυλική «Γυμναστράδα», το ετήσιο Φεστιβάλ Γυμναστικής...
για Όλους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής επιστρέφει για 28η συνεχόμενη χρονιά και περιμένει να υποδεχθεί αθλητές όλων των ηλικιών, φίλους της γυμναστικής και του χορού, στο φετινό τριήμερο της διοργάνωσης, από 1 έως 3 Ιουνίου στο δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Χαρά Καρυάμη».
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους έχουν ήδη ξεκινήσει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα: www.athlitiko-iraklio.gr και θα γίνονται δεκτές έως τις 20 Μαΐου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2132000104 και 107.
Και φέτος, το Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους αναμένεται να φιλοξενήσει χιλιάδες αθλητών και ακόμα περισσότερους επισκέπτες, «όπως πάντα χωρίς νικητές και ηττημένους, παρά μόνον με το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι και της αγάπης της τον Αθλητισμό», σχολιάζει η αντιδήμαρχος, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου.
«Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής δίνει πάντα έμφαση στα μαζικά προγράμματα αθλητισμού για μικρούς και μεγάλους προκειμένου να στηρίξει την κοινωνικότητα μεταξύ των πολιτών και ταυτόχρονα να προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους της πόλης. Σας περιμένουμε όλους, για ακόμα μια χρονιά, στην 28η Γυμναστράδα», δηλώνει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.