Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Νεκρή βρέθηκε η κατσίκα του γείτονα!!!


Η Μαυρούλα σε παλαιότερη φωτογραφία…

Νεκρή από άγνωστα αίτια βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η κατσίκα του γείτονα, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, άνδρες του τμήματος Αμνοεριφίων της ΕΛΑΣ κλήθηκαν νωρίς σήμερα σε αγροτική κατοικία στα Σπάτα Αττικής, όπου διαπίστωσαν το θάνατο της άτυχης κατσίκας, ενώ διεξάγουν έρευνες καθώς υπάρχουν υποψίες ότι το συμβάν ίσως να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.
Όπως αναφέρει το αστυνομικό δελτίο, η κατσίκα ήταν τριών ετών και άκουγε στο όνομα Μαυρούλα, ενώ όπως είπε στους δημοσιογράφους ο ιδιοκτήτης της έχαιρε άκρας υγείας και δεν είχε δείξει κανένα σημάδι αδιαθεσίας μέχρι χτες το βράδυ.
«Η Μαυρούλα μας ήταν μια χαρά. Έφαγε όλο το χορτάρι της και μέχρι αργά έκανε βόλτες στην αυλή» είπε ο ιδιοκτήτης της, κ. Κώστας Γείτονας. «Πήγα το πρωί να την αρμέξω και τη βρήκα και με τα τέσσερα πόδια στον αέρα. Είμαστε απαρηγόρητοι» είπε με τα μάτια κόκκινα από το κλάμα.
Όπως υποστηρίζει ο κ. Γείτονας, υπεύθυνος για τον θάνατο του άτυχου εριφίου είναι ένας γείτονας, ο οποίος δεν έχει δική του κατσίκα. «Συχνά μας έλεγε «γιατί να έχετε εσείς τόσο ωραία κατσίκα και εγώ να μην έχω.» Τώρα αν απλά τη γλωσσόφαγε ή έκανε κάτι άλλο, δεν το ξέρω, θα το δείξει η κατσικοψία. Αλλά αυτός ο κατσικοφονιάς είναι πίσω από το θάνατο της Μαυρούλας, σας το λέω εγώ». (tovatraxi.com)