Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Συγκλονίζει η υπόθεση ταξιτζή που χάλασε 50ευρο!!!


Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση ότι...
Αθηναίος ταξιτζής έδωσε ρέστα από πενηντάευρο χωρίς να διαμαρτυρηθεί, όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Βατράχι.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο αυτοκινητιστής είχε μόλις ολοκληρώσει δρομολόγιο στο κέντρο της Αθήνας, όταν ο επιβάτης του έδωσε το επίμαχο χαρτονόμισμα, το οποίο αμέσως χάλασε δίνοντας του τα ρέστα χωρίς να παραπονεθεί καθόλου.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο επιβάτης του ταξί μας περιέγραψε τις ώρες αγωνίας που έζησε:
“Μπήκα στο ταξί ξέροντας ότι είχα μόνο το πενηντάευρο. Συνήθως δεν παίρνω τέτοια ρίσκα, αλλά είχα αργήσει για τη δουλειά και ήμουν απελπισμένος” μας είπε με τρεμάμενη φωνή.
“Σε όλη τη διαδρομή, έτρεμα τη στιγμή που θα έπρεπε να του το δώσω και προσευχόμουν το ταξίμετρο να γράφει στρογγυλό ποσό όταν θα φτάναμε. Φανταζόμουν την οργισμένη αντίδραση του, ότι θα μου φώναζε να βρω περίπτερο να μου το χαλάσει, ότι θα του πάρω όλα τα ψιλά” συνέχισε.
“Όταν φτάσαμε ήμουνα ράκος. Με τρεμάμενο χέρι του το έδωσα ψελλίζοντας ‘συγνώμη’ και έκλεισα τα μάτια περιμένοντας το αναπόφευκτο.”
Σύμφωνα με τον ίδιο ο ταξιτζής, όχι μόνο του έδωσε ρέστα, αλλά του ευχήθηκε καλή συνέχεια. “Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ και ξέσπασα σε λυγμούς μέσα στο ταξί” μας είπε.
Όπως λέει, μόνο αφού βγήκε από το ταξί συνειδητοποίησε ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο ταξιτζής δεν του είχε ξεκινήσει κουβέντα πώς πρέπει να επιλυθεί το θέμα του χρέους, δεν του πρότεινε να πάρουν κανέναν στο δρόμο τους, χρησιμοποιούσε το φλας και άκουγε τζαζ στο ραδιόφωνο.

“Τι να σας πω, ίσως να μην ήταν ταξιτζής. Ίσως να πέρασα από την πόρτα του ταξί σε κάποιο παράλληλο σύμπαν. Δεν ξέρω τι να πιστέψω πια. Ο κόσμος μου έχει καταρρεύσει.”