Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Survivor: Με δεκάδες χιλιάδες ευρώ στην τσέπη εγκαταλείπουν το παιχνίδι οι παίκτες…


Τι παίρνουν οι διάσημοι και τι οι μαχητές…

Έχει τρελάνει κόσμο φέτος το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ  και βέβαια τα μηχανάκια που μετράνε την τηλεθέαση.
Πολλά και απρόσμενα τα έσοδα για το σταθμό, που αφαιρέθηκαν από τα άλλα κανάλια που σε καιρό κρίσης δέχονται ένα ακόμη κτύπημα. Το ερώτημα είναι θα το αντέξουν όλοι?
Εκτός του σταθμού, μεγάλοι κερδισμένοι είναι οι παίκτες,  ιδιαίτερα αυτοί που κατάφεραν να μείνουν μέχρι το τέλος
Πλουσιοπάροχα  λέγεται ότι αμείβονται για  τη συμμετοχή τους στο Survivor  διάσημοι και μαχητές, με τους παίκτες να κερδίζουν πολλά χρήματα για κάθε εβδομάδα παραμονής τους στον Άγιο Δομήνικο.
Έχουν ακουστεί πολλά για μεγάλα συμβόλαια, αλλά εξακριβωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η  αμοιβή για τους μεν διάσημους παίκτες, κυμαίνεται από 1.500 έως 2.500 ευρώ.  Όπερ σημαίνει πως για 20 εβδομάδες παραμονής, δηλαδή μέχρι το τέλος του Survivor, ένας παίκτης θα έχει βγάλει από 30.000 έως 50.000 ευρώ.
Λέγεται μάλιστα ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Στέλιος Χανταμπάκης είχαν από τα ακριβότερα συμβόλαια με τον ΣΚΑΙ.
Χ:αμηλότερα είναι τα ποσά για τους μαχητές αφού πληρώνονται από 550 έως 750 ευρώ την εβδομάδα και έτσι για 20 εβδομάδες τα χρήματα που κερδίζει κάθε παίκτης είναι από 11.000 έως 15.000 ευρώ.

Η Ειρήνη Κολιδά φέρεται να είχε υπογράψει από τα μεγαλύτερα συμβόλαια και είχε αποκαλύψει ότι τα χρήματα έμπαιναν εβδομαδιαία στον λογαριασμό της… (ependitislive.gr)