Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Τα παιδιά του 9ου Νηπιαγωγείου, «ζωντάνεψαν» τις τέχνες!!! (foto)


Ένα μπουλούκι από παιδιά γεμάτα χαρά...
και ζωντάνια, γέμισαν το προαύλιο του σχολείου τους και με οδηγούς τις δασκάλες τους, παρουσίασαν σε γονείς, συγγενείς και φίλους… κάτι το μαγικό!


Μέσα από την διαδικασία της επεξεργασίας της ζωγραφικής και της ποίησης, αγάπησαν τους «ρόλους» τους, μα πιο πολύ έμαθαν για τεχνικές, για χρώματα, για μοτίβα ζωγραφικής, για το παιχνίδι των λέξεων μέσα από ομοιοκαταληξίες, αλλά και για τη σημασία τους.
Σύμβουλοι και συνοδοιπόροι στα πρώτα τους βήματα, οι δασκάλες τους, που με αγάπη αγκάλιασαν κάθε τους προσπάθεια και τα έμαθαν να εκφράζουν αυτό που αισθάνονται…


Συνδυάζοντας λοιπόν, γιορτή – παράσταση – θεατρικό παιχνίδι – χορό και τρελό ρυθμό, αυτά τα «απίστευτα μικρά»… παρουσίασαν τη δουλειά τους και δίκαια κέρδισαν το χειροκρότημα και το «ΜΠΡΑΒΟ» των θεατών τους.
Έκπληξη και το κέρασμα «…ένα δροσερό παγωτό», που τους πρόσφερε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής, μαζί με αναμνηστικά δώρα και ευχές για καλή πρόοδο…


Δίπλα τους, σ’ αυτή τους τη χαρά ήταν ο Δήμαρχος της πόλης κ. Νίκος Μπάμπαλος και η Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής & Αντιπρόεδρος  ΚΕΑΕΔΗΑ κα. Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου, δίνοντάς τους τις ευχές για «Καλό καλοκαίρι».

Παύλος Ανδριάς

by aylogyros news