Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

«Δημιουργίες κόσμημα»… από τα Τμήματα της Δημιουργικής Απασχόλησης στο Ηράκλειο Αττικής


Μάγεψαν, εντυπωσίασαν και γοήτευσαν...
οι μαθητές των τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής… στην έκθεση που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου, στον τεχνοχώρο Πικαντίλι (Κουντουριώτου 20Α), 10.00 – 13.00 το πρωί και 18.00 - 21.00 το απόγευμα, παρουσιάζοντας δημιουργίες ζωγραφικής, αγιογραφίας, κεραμικής, ντεκουπάζ, κοσμήματος, κ.α.


Δημιουργίες που εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη, δημιουργίες ξεχωριστές, άξιες θαυμασμού, μιας και μιλάμε για έργα "μαθητών"…


Την έκθεση επισκέφτηκε αρκετός κόσμος, με το Δήμαρχο της πόλης κ. Νίκο Μπάμπαλο να χαιρετίζει αυτή τη «δράση» και συνοδευόμενος από την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος – Υπευθ. Γραφείου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων κα. Δέσποινα Αϊβατζίδου και τον κ. Γαλανάκο Αθανάσιο, μέλος του ΔΣ της Σχολικής Επιτροπής, να ενημερώνεται από την Πρόεδρο της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής & Αντιπρόεδρος  ΚΕΑΕΔΗΑ κα. Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου… για τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς και παράλληλα να συγχαίρει τους «δημιουργούς» - μαθητές των «Τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης».


Όταν υπάρχει κέφι και διάθεση να δημιουργήσεις κάτι που σε γεμίζει και σε εκφράζει, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό…

Παύλος Ανδριάς

by aylogyros news