Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

NELLA FANTASIA…


Συναυλία Άννας Μορφίδου NELLA FANTASIA...
στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας της Μουσικής
Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:00,
Πολιτιστικό Κέντρο Π. Φαλήρου «ΦΛΟΙΣΒΟΣ»
O Δήμαρχος Παλ. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης με την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος - Πρασίνου & Υπεύθυνη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Βίκυ Ανδρικοπούλου και τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής, διοργανώνουν συναυλία στο φως του φεγγαριού, με την εξαιρετική σοπράνο – ερμηνεύτρια Άννα Μορφίδου, την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017, ώρα 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Π. Φαλήρου «ΦΛΟΙΣΒΟΣ» (Λεωφ. Ποσειδώνος, έναντι πλατείας Φλοίσβου).
Η Άννα Μορφίδου, η ερμηνεύτρια με την αισθαντική φωνή όπως την αποκαλούν, μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι - διαδρομή που ενώνει τους χρόνους και τους τόπους μέσα από ένα μαγικό διαχρονικό ρεπερτόριο με τίτλο: «NELLA FANTASIA». Την Άννα θα συνοδέψει στο πιάνο η εξαιρετική Σοφία Ροσμαράκη.
Δυο γυναίκες με δυνατές ερμηνείες, που αποτελούν ένα ατμοσφαιρικό μουσικό σχήμα με τη μαγεία και την αισθητική τους, θα μας προσφέρουν ψυχαγωγία μέσα από την ποιότητα των ωραιότερων μελωδιών του μουσικού πενταγράμμου - από το γαλλικό και ισπανικό ταγκό στον ελληνικό λυρισμό - καθώς και τραγουδιών που αγαπήθηκαν, από τον ξένο και ελληνικό κινηματογράφο!
Ευχαριστούμε θερμά:
· Τον Μουσικό Οίκο ΣΠΥΡΟΣ ΝΑΚΑΣ για την ευγενική χορηγία του πιάνου.
· Την Evie Apostolopoulou για την επιμέλεια και τα χτενίσματα των καλλιτεχνών.
· Τους χορηγούς επικοινωνίας: Ανάδειξέ το * Atticanews.gr * Aylogyrosnews * Afieromata.gr * In Point Productions * McNews.gr * Nea – avlaia.gr
INFO:
Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017, ώρα 21:00
Πολιτιστικό Κέντρο Π. Φαλήρου «ΦΛΟΙΣΒΟΣ»
Λ.Ποσειδώνος, απέναντι από πλατεία Φλοίσβου
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες:
Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος
Τηλέφωνο: 210 9514523 Email: unescohellas.tlee@gmail.com