Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Η κόρη του Δημήτρη Σαραβάκου, Νικόλ, στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου»…


Ερμηνεύει τα δικά της τραγούδια, παρέα...
με τραγούδια σπουδαίων δημιουργών που έχει αγαπήσει από την διεθνή και την ελληνική μουσική σκηνή
Με ένα προσωπικό live στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, που θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο 27 Μαΐου η 20χρονη Νικόλ Σαραβάκου γίνεται η νεαρότερη καλλιτέχνιδα που θα ανέβει στη συγκεκριμένη σκηνή.
Η εντυπωσιακή και πολλά υποσχόμενη Νικόλ, έχει κάνει ήδη αρκετά προσωπικά sold out live στον Σταυρό του Νότου Plus κι έχει συνεργαστεί σε παραστάσεις live με τον Κώστα Λειβαδά και με τον Αντώνη Μιτζέλο, με τον Δήμο Αναστασιάδη στην μουσική παράσταση "Το Τσίρκο μας στην πόλη σας" σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα, και με τους Γιώργο Καραδήμο και Δημήτρη Κοργιαλά στα πρώτα της βήματα.
Ερμηνεύει τα δικά της τραγούδια, παρέα με τραγούδια σπουδαίων δημιουργών που έχει αγαπήσει από την διεθνή και την ελληνική μουσική σκηνή. Μια βόλτα που περνάει μέσα από το musical, αλλά και μέσα από τις πιο σύγχρονες μουσικές αναφορές που σμίγουν με τις ρετρό. Με την δική της μοναδική, μελωδική προσέγγιση και την καθαρή ματιά των 20 χρόνων της.
Γεννημένη στις 11 Σεπτεμβρίου του 1996, κόρη του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαραβάκου και της στιχουργού Βίκυς Γεροθόδωρου, η Νικόλ ασχολήθηκε από πολύ μικρή με τη μουσική. Έχει κάνει μαθήματα κιθάρας, πιάνου και ντραμς. Έχει επίσης κάνει μαθήματα μπαλέτου, σύγχρονου και χιπ χοπ. Σπουδάζει φωνητική με δασκάλα την Αμαλία Βίνος.
Ως ερμηνεύτρια κερδίζει συνεχόμενες υποτροφίες στο τραγούδι στο σχολείο της, κερδίζει πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό τραγουδιού της ΧΟΝ στις 25/4/12, ερμηνεύοντας τα Think of me (Phantom of the Opera), Mercy (Daffy), Someone like you (Adele) και Οι πρώην (Νατάσσα Μποφίλιου). Τραγουδάει από μιούζικαλ, όπερα μέχρι σύγχρονο στα αγγλικά αλλά και στα ελληνικά. 
Στις 7 Μαΐου 2015 κυκλοφόρησε από την Panik Records το πρώτο της τραγούδι "Love o'clock" και μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 6 τραγούδια και ετοιμάζει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2017 με συμμετοχές σπουδαίων και καταξιωμένων δημιουργών όπως ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Δήμος Αναστασιάδης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Μερτζάνος, ο Γιώργος Κυριάκος, η Βίκυ Γεροθόδωρου, ο Σταύρος Σταύρου, ο Νίκος Γρίτσης.

Στις 18 Μαΐου 2017 τραγούδησε στα πλαίσια του International summer school in medical and biosciences research and management… (protothema.gr)