Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Οι 4 ερωτικές στάσεις που δεν αρέσουν στις γυναίκες!!!


Το σεξ είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις...
της ύπαρξής μας. Μόνο έτσι πρέπει να βιώνεται, με κανέναν άλλο τρόπο. Καμία έκπτωση στο όνομα οποιουδήποτε "πρέπει" ή ενός "έτσι μάλλον γίνεται, πονάς" ή "αφού του αρέσει, ας το ανεχτώ λιγάκι ακόμα". Όταν κάτι δεν αρέσει και στους 2 (ή σε όσους τέλος πάντων εμπλέκονται στην πράξη), απλά δεν πρέπει να συμβαίνει. Κάνουμε σεξ, όχι ψυχικό.
Τα λέω όλα αυτά γιατί υπάρχουν κάποιες στάσεις- συμπεριφορές αλλά και στην κυριολεξία, ερωτικές στάσεις- οι οποίες δεν είναι και οι πιο ευχάριστες για όλες, πολλές, αρκετές από μας γιατί δεν μας βολεύουν, τελεία.
Εγώ θα αναφέρω 4 στάσεις που σε γενικές γραμμές δεν βολεύουν ιδιαιτέρως και γενικώς δεν λες ότι προάγουν το γυναικείο οργασμό.
Ανεστραμμένη Καουμπόισσα
Γιατί νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά εκεί που βρίσκεσαι. Βασικά συμβαίνει κάτι ενοχλητικό, ναι αυτό είναι, μην ντρέπεσαι να το πεις. Κρατάς ρυθμό για ένα15άρι δευτερόλεπτα, τα κάνεις όλα μόνη σου, βλέπεις τις πατούσες του, γυρνάς πού και πού να δεις σε τι φάση είναι εκείνος, όλο άβολο έως και επίπονο. Απορρίπτεται επίσης λόγω αχρηστίας. Ναι διείσδυση στο φουλ, αλλά πού διεισδύει ακριβώς;
Στα όρθια
Άλλη μια κινηματογραφική ματαιότητα. Τους βλέπεις να τα κάνουν όλα σε χρόνο dt και εντελώς τέλεια, κανείς δεν κουράζεται, το χαίρονται, η πρωταγωνίστρια θα ήθελε να μείνει εκεί για πάντα, ο πρωταγωνιστής την κουβαλάει με υπερφυσική άνεση, η κίνηση γίνεται ολοκληρωμένη. Ok, κι εσάς αν σας σκηνοθετούσε επαγγελματίας μπορεί να συνέβαινε έτσι. Στην πραγματικότητα καμία γυναίκα δεν χαίρεται το σεξ στα όρθια για πάνω από 1μιση λεπτό, καμία δεν ολοκληρώνει υπό τόση πίεση.
Στάση 69
Η αναπαράσταση του άβολου. Κανένα από τα συνεργαζόμενα μέλη δεν απολαμβάνει αυτό που του κάνουν ενώ κάνει το ίδιο. Σφίξιμο, μια ανασφάλεια για το τι βλέπει ο άλλος ενώ εσύ είσαι αναποδογυρισμένη πάνω του. Καμία ευχαρίστηση, κανένα focus μόνο να μπει τικ στο κουτάκι με το 69. Όταν το ξεπεράσεις κι αυτό, δεν το ξανακάνεις ποτέ.
Anal

Την πρώτη φορά γίνεται από καθαρή περιέργεια και με έναν αρκετά μεγάλο δισταγμό για το άγνωστο. Όσες φορές ακολουθήσουν από 'κει και πέρα- από καμία έως το άπειρο (δύσκολο) η αίσθηση είναι πάντα η ίδια. Σφίξιμο. Δελεαστικό για κάποιες γυναίκες, εκνευριστικό για άλλες, πρέπει να είναι μάλλον στο γραφτό σου για να χαίρεσαι στην ιδέα ότι συμβαίνει, και να το λαχταράς κιόλας. Αν μας άρεσε πολύ, θα συνέβαινε πιο συχνά. Ας είμεθα ειλικρινείς… (ladylike.gr)