Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

4 τύποι γυναικών που σαγηνεύουν τους άντρες…


Τα αποκαλυπτικά μίνι και το βαθύ ντεκολτέ...
σίγουρα τραβούν την προσοχή ενός άνδρα, δεν είναι όμως ενδεικτικά των βαθύτερων κινήτρων που ενισχύουν την ερωτική έλξη προς το γυναικείο φύλο. Οι επιστήμονες έχουν μελετήσει σε βάθος τη ανθρώπινη σεξουαλικότητα και τη γοητεία και αποκαλύπτουν τέσσερις τύπους γυναικών που ελκύουν το ανδρικό φύλο.
1. Οι γυναίκες που δε φορούν πολύ μακιγιάζ
Μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Quarterly Journal of Experimental Psychology επιβεβαιώνει πως η φυσική ομορφιά είναι τελικά αυτή που μετράει. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Bangor και το Πανεπιστήμιο του Aberdeen ζήτησαν από μια ομάδα φοιτητών να αξιολογήσει τις φωτογραφίες γυναικών που φορούσαν είτε λιγότερο είτε περισσότερο μακιγιάζ. Οι άνδρες φοιτητές φάνηκε να θεωρούν πιο ελκυστικές τις κοπέλες με το ελαφρύ και πιο φυσικό μακιγιάζ.
2. Οι γυναίκες με σωστές αναλογίες
Ξεχάστε τις «ιδανικές» αναλογίες που υποδεικνύουν ότι η περίμετρος της μέσης δεν πρέπει να ξεπερνά τα 60 εκατοστά και η περίμετρος των γοφών τα 90 εκατοστά. Η αναλογία μέσης-γοφών, η οποία προκύπτει όταν διαιρείται ο πρώτος αριθμός με το δεύτερο, είναι αυτή που καθορίζει την ερωτική έλξη αλλά και την υγεία. Η συγκεκριμένη αναλογία είναι ενδεικτική της γονιμότητας της γυναίκας αλλά και του κινδύνου σοβαρών παθήσεων όπως η παχυσαρκία, ο διαβήτης, η καρδιοπάθεια και ο καρκίνος των ωοθηκών. Ως «ιδανική» θεωρείται η αναλογία 0,7.
3. Οι γυναίκες που ντύνονται στα κόκκινα
Είναι γνωστό πως το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και η Επιστήμη το επιβεβαιώνει! Ψυχολόγοι από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ διαπίστωσαν ότι μια γυναίκα θεωρείται πιο ελκυστική όταν ντύνεται στα κόκκινα, ανεξαρτήτως πόσο αποκαλυπτικά είναι τα ρούχα της. Η επίδραση του συγκεκριμένου χρώματος είναι ισχυρή ακόμη κι όταν η γυναίκα επιλέγει ένα κόκκινο μπλουζάκι.
4. Οι ευγενικές γυναίκες
Αν και οι γυναίκες προτιμούν τα «κακά παιδιά», για τους άνδρες φαίνεται πως ισχύει το αντίθετο. Μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Personality and Social Psychology Bulletin αναφέρει ότι η εξωστρέφεια και η υποστήριξη της γυναίκας στις ανάγκες και τις επιθυμίες του άνδρα είναι παράγοντες καθοριστικοί στο ερωτικό παιχνίδι, ενισχύοντας όχι μόνο την ερωτική έλξη αλλά και τη σεξουαλική επιθυμία.

πηγή :theinsider.gr