Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Συμφώνησε η Στάη με το «Epsilon»… σε «φιλοσοφία» mega!!!



Τελικά φοβήθηκαν στο «Epsilon» την επιλογή ενός...
 φρέσκου προσώπου για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και κατέληξαν στη λύση της Έλλης Στάη. Σύμφωνα με πληροφορίες το κανάλι συμφώνησε με τη δημοσιογράφο και είναι θέμα χρόνου πλεον η ανακοίνωση της συνεργασίας.
Είχε προηγηθεί – όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, προσέγγιση του καναλιού στη Νίκη Λυμπεράκη του ΣΚΑΙ, λύση που προτιμούσαν διακαώς στο «Epsilon», αλλά η δημοσιογράφος αρνήθηκε ευγενικά επικαλούμενη το συμβόλαιο που έχει με το κανάλι του Φαλήρου. Αλλά και με τη Μαρία Χούκλη, μόνο που η δημοσιογράφος ξεκαθάρισε από την αρχή ότι έχει κλείσει τον κύκλο της στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων.
Κάπως έτσι λοιπόν οι υπεύθυνοι του σταθμού κατέληξαν στην Ελλη Στάη, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη επιλογή δεν είχε την ομόφωνη αποδοχή του «συστήματος» που συνιστούν τα διάφορα κέντρα εξουσίας στο «Epsilon», αλλά και την ιδιοκτήτρια εταιρία «Dimera».
Σημειώνεται ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού θα μεταδίδεται στις 7 το απόγευμα, «απέναντι» από το δελτίο ειδήσεων του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ… (enimerosi24.gr)