Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

ΝΕΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥΜΠΟΥ «Ο ΝΑΓΟΥΑΛ», ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΟΣΙΟΣ



Ο ΤΖΙΜ ΑΝΤΑΜΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ 4 ΝΕΕΣ ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ένας πιστολέρο επιστρέφει στην πόλη όπου είχε συλληφθεί, ώστε να εκδικηθεί όσους τον έστειλαν στη φυλακή. Ανάμεσα στην πολιορκημένη πόλη και στη συμμορία του στέκεται μόνο ο Τζιμ Άνταμς. Ένας νέος καταχθόνιος εχθρός εμφανίζεται στο Τέξας ανασταίνοντας τους νεκρούς και σπέρνοντας τον τρόμο με την απειλή μιας στρατιάς νεκροζώντανων. Το μοναδικό εμπόδιό του είναι τα παιδιά του Νόμου.
Μία ομάδα πολεμιστών Γουίτσιτα εξεγείρεται στο βόρειο Τέξας. Η θρυλική τετράδα παγιδεύεται ανάμεσα στους Ινδιάνους και στο ιππικό, που προσπαθεί να τους σταματήσει, πασχίζοντας για την επιβολή του Νόμου και της ηθικής. Μια άγρια συμμορία στα βουνά του Μεξικού κρατά όμηρο ένα ολόκληρο χωριό Ινδιάνων ψάχνοντας τον θησαυρό του ναγουάλ τους. Η μόνη προστασία στην οποία μπορούν να ελπίζουν είναι ο Τζιμ Άνταμς, στην πιο επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή του.
Ο Κωνσταντίνος Ρωμοσιός γεννήθηκε στη Λάρισα το 1962. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Παρατίθεται το σύνολο της εργογραφίας του:
Στο Βράχο των Νεκρών Μυστικών, Εκδόσεις Α.Α. Λιβάνη (2004), Εγώ Είμαι Κύριος ο Θεός σου, Εκδόσεις Α.Α. Λιβάνη (2002), Ναυάγια στην Ακτή των Πόθων, Εκδόσεις Α.Α. Λιβάνη (2000), Συμβαίνει τη Νύχτα, Εκδόσεις Βασδέκης (1989), Ποιος Θρηνεί τον Άδωνι, Εκδόσεις Κοροντζή (1986), Φεγγαρογέννητο, Εκδόσεις Alfa Press, Λάρισα (1982), Μεσσιανική Αυτοκρατορία, Εκδόσεις Α.Α. Λιβάνη (2014 – ανανεωμένη έκδοση), Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, Εκδόσεις Ωκεανός (2018).
Ο Κώστας Φραγκιαδάκης (ΜΥΘΟΣ) γεννήθηκε το 1969 στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε Νοσηλευτική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μεταξύ άλλων, έχει σχεδιάσει ιστορίες του θρυλικού ήρωα ΜΠΛΕΚ(μεταφράστηκαν και εκδόθηκαν και στην Ιταλία), καθώς και του ΜΙΚΡΟΥ ΗΡΩΑ, του ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ και άλλων γνωστών ηρώων. Στις τελευταίες του δουλειές περιλαμβάνονται το graphic novelγια την Ελλάδα της οικονομικής κρίσης Ο Τετρακοσάρης, μια σειρά παραμυθιών του συγγραφέα Αριστείδη Δάγλα με τίτλο «Τα Μεγανησιώτικα Παραμύθια», τα οποία κυκλοφορούναπό τις Εκδόσεις Α.Α. Λιβάνη, Ήρωες και Ήρωες/Ανθολογία, καθώς και το βιβλίο H Ακρόπολη Κινδυνεύει με τις καινούριες περιπέτειες του ΜΙΚΡΟΥ ΗΡΩΑ, όλα από τις Εκδόσεις Μikros Iros Publications. Ζει στην Αθήνα με τη γυναίκα του Ιωάννα και τον γιο του Γιώργο.
ΙΔ464
ISBN 978-960-14-3325-7
Αθήνα 2018
Σειρά: ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σελίδες: 368
Τιμή: € 14,00 (με ΦΠΑ)