Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

5 κανόνες για να είναι το καλοκαίρι καλύτερο από ποτέ!!!



Επιβάλλεται να ακολουθήσεις αυτούς τους κανόνες!

Το καλοκαίρι έφτασε και οι κανόνες που θα το κάνουν να είναι, ίσως, το καλύτερο της ζωής σου είναι απλοί.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι δεν αντέχουν το καλοκαίρι ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν να γίνει η μόνιμη εποχή στη χώρα μας. Κάποιοι κανόνες όμως πρέπει να τηρηθούν από όλους και να περάσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι!
1.Ξεκίνα τα μπάρμπεκιου
Ακόμη και αν δεν έχεις μεγάλη ψησταριά ή αυλή, μπορείς να πάρεις μια ψησταριά μικρή και να ψήνεις όποτε έχεις διάθεση στο μπαλκόνι σου. Η μυρωδιά του μπάρμπεκιου είναι σούπερ καλοκαιρινή!
2.Πήγαινε μόνος σου στην παραλία
Επειδή είσαι μόνος σου, δε σημαίνει πως σε έχει φάει η μοναξιά. Η παραλία είναι το ιδανικό μέρος για να αράξεις, να σκεφτείς, να διαβάσεις ακόμη και για να γνωρίσεις κόσμο.
3.Φάε ελαφριά
Το φαγητό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλάζει. Αν εξαιρέσεις το μπάρμπεκιου , οι κανόνες στη μαγειρική αλλάζουν και το φαγητό γίνεται πιο ελαφρύ…
4.Απέκτησε ηλιοκαμένο δέρμα
Πάρε αντηλιακό και ξεκίνα σιγά-σιγά να μαυρίζεις. Επειδή φοράς αντηλιακό, δε σημαίνει ότι δε μπορείς να αποκτήσεις ήλιοκαμένο δέρμα.
5.Διασκέδασε μέχρι την επόμενη μέρα
Το καλοκαίρι είναι fun περίοδος! Γιατί να μη διασκεδάσεις και να ξενυχτήσεις; Επισκέψου το αγαπημένο σου μαγαζί, χόρεψε, τραγούδησε και πέρνα καλά με την παρέα σου! Το πρωί μπορείς να κοιμηθείς! (neolaia.gr)