Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Πως να διώξεις την επίμονη κακοσμία από τα T‑Shirt σου;



Ειδικά από τις μασχάλες…

Ο ιδρώτας μπορεί να γίνει πολύ δυσάρεστος για εμάς και τους γύρω μας, όταν η κακοσμία κάνει την εμφάνισή της. Ειδικά στην περιοχή της μασχάλης, ο ιδρώτας είναι περισσότερος και είναι το πιο πιθανό σημείο να εμφανιστεί η κακοσμία.
Πολλές φορές τα T-Shirts «ποτίζουν» και η κακοσμία δεν φεύγει απλά με ένα πλύσιμο στο πλυντήριο. Ποια είναι η λύση; Αρχικά μπορείς να βάλεις τα T-Shirt μέσα σ μια λεκάνη με ξύδι. Ή απλά να τρίψεις την επίμαχη περιοχή. Μπορείς ακόμα να τα βάλεις σε μια λεκάνη με νερό και 3 κουταλιές της σούπας αλάτι.
Όταν φτάσετε στην πλύση, μπορείτε επίσης, μαζί με το απορρυπαντικό, να χρησιμοποιήσετε και μαγειρική σόδα, αν και η συγκεκριμένη «συνταγή» βοηθάει μόνο σε άσπρα και μαύρα ρούχα. Όταν τα βγάλεις από το πλυντήριο και τα απλώσεις, μην τα μαζέψεις και τα βάλεις στην ντουλάπα αν δεν έχουν στεγνώσει τελείως.
Άλλοι τρόποι, είναι να χρησιμοποιήσεις κρέμα ταρτάρ και τρείς λιωμένες ασπιρίνες, ή στοματικό διάλυμα. Με κάποιον από αυτούς τους τρόπους, η μυρωδιά αν δεν εξαφανιστεί θα βελτιωθεί αισθητά… (E-Daily.gr)